Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

İnternet üzerinden araştırmayı deneyebilirsiniz.

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

2. Merhaba ,

Daha önceden yaşanan durumları iletmiştik. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra gerekiyorsa ileteceğiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

3. Merhaba ,

Support'a bildirdiyseniz gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Bizler ancak merkeze iletebiliyoruz yani oyuna müdahale edemiyoruz. Yaşanan sorunları raporlayıp ilettik gerisine biz karışamıyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

5. ÖMER.E

ÖMER.E User

Alman forumunda taşlar dükkanda diye belirtiliyor yanında ise KW20 yazıyor ne oluyor bu tam olarak ?

6. •Kıyamet•.))) bende bugun slm adamim yazdim birine ayin 29 kadar bann yedin :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 May 2016
  7. Merhaba ,

Yapılan kontrollerden sonra bu durumu raporlayıp merkeze ilettik. Teknik ekip en kısa zamanda çözüme kavuşturacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

8. Supporta bildirdik bildirmesinede hiçbir çözüm üretebilen yok kaç kişide var şu sorun kimse ilgilenmiyor

9. Merhaba ,

Arkadaşımızın bahsettiği şekilde ayarlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. ÖMER.E

ÖMER.E User

benim başıma bu geldiği zaman bilgisayarım çökmenin eşiğindeydi sende belki bu durum yoktur ama benim başıma geldiğinde sağlam bi virüs temizliği yaptım sonra ne dert ne tasa
    Geçmiş olsun umarım çözüme erkenden ulaşırsın

11. Merhaba ,

Açıkçası bilemiyorum fakat bir şeylerin kısaltması gibi duruyor.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

Chat ortamında ne oldu v.b. şeyleri inceleyemiyoruz. Support ile görüşebilirsiniz.

Support'a mesaj yolladıktan sonra yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

13. ÖMER.E

ÖMER.E User

Kalenderwoche olarak bi ihtimal çevirdim oda hafta anlamına geliyor
    şu 20 ile ilgili bişey varsa niye ayın 20 sinde olmadı acaba :D belkide etkinlik ertelendiği için planları ters oldu taşlar etkinliğin bitimine 3 gün önceden gelecek diye düşünmüş olabilirler buda 1 haftalık sapma yapmış olabilir

:D bilemiyorum çok karışmış durum

14. cengiz-55

cengiz-55 User

bende alman formunda yeni gemileri gördüm ve bizde paylasmaya kalkinca yapmis oldugum bildiri engellendi cok ilginc bizim form da sanki bu bilgi paylasim istenmiyor
    örnegin :

Mimesis[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Tartarus

daha fazla bilgi :*********************

15. ÖMER.E

ÖMER.E User

forumda link paylaşımı yasak diye oluyor :D linki kısaltıp bi kelimeye çevirsen daha iyi olur

16. DARKLORD

DARKLORD User

Bunlar Darkorbit Yenilikleri konusunda paylaşıldı zaten

17. kings06

kings06 User

kendi petimi arada yanlıskla kesiyorum eksi seref yermiyim adam kesmis gibi bu ilk vermiyo ondan sonra bir anda vemresin

18. Genel bir sorun aslında kendi Petini kesmek biraz saçma olmuş parmağını ısırıp kopartmak gibi birşey Oyunda kendi Petini kesip - şp ye düşülmemesi lazım Kaldırılsa daha iyi olur çünkü kimseye faydası yok sadece sinir bozuyor sen Dua et Pet sana dönüp ateş etmiyor ya da kami atmıyor :)

ηιgнт_ωαℓкєя_ bunu beğendi.
  19. Merhaba ,

Kendi P.E.T'inizi patlatmamaya dikkat ediniz.

Soru ; Bana ait olan P.E.T.’i öldürebilir miyim?
    Cevap ; Yeni pushing sitemine göre kendi şirketinize ait dost gemi petlerini her kesimde katlanarak artan eksi şeref puanı cezası alacağınıda unutma

İyi forumlar.

20. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

benim oyunda hiç sevmediğim birisi var ve aynı şirketteyiz onun olduğu klana
    savaş açsam ve irisleri patlayana kadar yaklaşık 40-50 kez kessem pushing sayılır
    mı sonuçta pushing olucak bi durum yok ortada düşman klan olucaz ve ben onu hile
    yaparken kesicem ve video çekip supporta atın demeyin video çekemiyorum :) yani
    tek sorum o kişiyi 40-50 kez kessem irisleri patlayana kadar pushing olur mu ve
    ben ceza alırmıyım ? bu arada supporta da sordum support hiç bir cevap vermeden sadece
    Yeni Pushing Sistemiyle ilgili link attı o kadar sizden ricam kesin bi cevap verin lütfen teşekkürler...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.