Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaya 3d diroit tasarımı mesele :D

2. titans___

titans___ User

oyun da onca sorun yazıyoruz değişen bir şey yok yok yok yok hani birde burda adama diyom çift kalkan çift güçlendirici lf4 den kalkana geliştrilimiiş 20 kalkan 36 lf4 petle dahi tm gelişmiş uber roket atarı da geliştirmişim uber atyom leo gemiyi kesemiyorum diyorum forumda yetkilendirilmiş biri o da etten kemikden ALLAH ona da burdaki yetkililerede beyin vermiş ve verdiği cevap da irisleri gelişmiştir diyor hani sorunlar çözümlenmiyor üstüne burdaki yekilendirildimiş şahsiyeti yükselmiş zanneden kişinin verdiği cevabın harika inandırıcılığı müthüş ben düşünememişdim leo gemisi mi cerrrah gemisimi pahalı hay sizin akıllıca verceğiniz cevaba herkes inanıcakmı bu cevab zaten her şeyi anlatıyor bu oyun ne olcağı belli değişmeyen tek şey nedir değişimdir insanlar sıkılır yeni leyler arar ve hep aynı sıkıntılar devam etsin ve elle oynamayı beceremeyen kalitesiz insanlara burda ve hayatın her yerinde kalitesizlik belli olur ve insanlar kaliteyi arar ve ona para verir ben para vermem kalitesiz sıkıntılı oyuna

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öncelikle tam olarak neyi şikayet ettiğinizi anlayamadım.

Konularınızda elimizden geldiğince forum kuralları çerçevesinde size cevap vermeye çalışıyoruz.

Verebileceğimiz cevaplarda oyun tecrübelerimiz ile sabit.

Daha farklı düşüncelerinizi support ile paylaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.
    Merhaba,

3 d pek çok oyuncu tarafından beğenilen bir yenilik oldu.

İstemeyenler ve bilgisayarı uyumlu olmayanlar için de 2d seçeneği bırakıldı ,tabi ki tercih sizin.

Bence diroit tasarımlarında da 3d görsel güzellik kattı ancak dileyenler diroitleri gösterme seçeneğinden kapatabilir.

Keyifli forumlar.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Zaman zaman hepimizin yaşadığı bir durum.

Bu sorunu tekrar ileteceğiz.

Bildirim için teşekkür ederiz.

Çözüme kavuştuğu için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

6. Selam,
    Bugün profilimin avatar resmini değiştirmeye çalıştım olmadı lütfen nasıl yapılacağını gösterirmisiniz Teşekkürler.

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Avatar değiştirmede sorun yaşanmaktadır ,gerekli yerlere ilettik.

Buradan nasıl resim ekleyebileceğinize bakabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

8. Oyun İçerisindeki Avatar Resmini Değiştiremiyorum Onu Nasıl Ypacağım

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Pilot profili > Profili düzenle kısmında;

Avatar kısmından yapabilirsiniz.Resim yükleme ip uçlarına dikkat ediniz.

İşlem tamamlandığında kaydet tıklayıp çıkıyorsunuz.

Keyifli forumlar.

10. Jupiter Admin Resim Uygun Diyor Kaydet Dİyorum Yeni Resim Gelmiyor Forumdaki Avatar Resmini Değiştir Diyorum Şu Hatayı Veriyor:

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yukarıda yazdığım gibi sorun yaşayan ve şikayette bulunan oyuncular olmuştu.

Şimdi sizinle bir bende denedim, resim eklenmiyor.

Oyun profilinde de ,forum profilinde de aynı sorun tespit edildi.

Tekrar şikayet olarak ileteceğiz.

İleri zamanda tekrar denemenizi rica edelim.

Keyifli forumlar.

MAREŞAL_ARDA[MKA] bunu beğendi.
  12. Suppota Da İlettim Dün Gelen Cevaba Göre Bişeyler Yapmaya Çalışıcağım İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler.

JUPlTER bunu beğendi.
  13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İlettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

MAREŞAL_ARDA[MKA] bunu beğendi.
  14. Buyrun Konuyu Kitleyebilirsiniz

JUPlTER bunu beğendi.
  15. Bu hafta nerdeyse hergün 1 saatte bit oyunda bağlantı kopuyor ve bir cok kez patladım bunun sorununu Öğrenmek istiyorum!!

16. Bu hafta nerdeyse hergün 1 saatte bit oyunda bağlantı kopuyor ve bir cok kez patladım bunun sorununu Öğrenmek istiyorum

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aynı konudan iki tane açmışsınız.

Lütfen buradaki konudan devam ediniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

18. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İnternet çerezlerinizi ve ön belleğinizi temizleyiniz. Oyuna farklı tarayıcıdan giriş yapınız.

Modeminiz uzun süredir açıksa eğer kapatıp açınız. Adobe flash versiyonunun güncel olduğuna emin olun.

Bunları deneyiniz bize geri dönüş yapınız lütfen.

Keyifli forumlar.

19. s.a arkadaşlar benim hesabımı kapattılar kapatma nedenleri para hatası yüzünden ben bu para hatası ve çarımda birçok hata vardı bunları bildirdim suporta kaç kez hiçbirnde beni galeye almadılar benden hesabınıa girmemiz için izin istediler istedikleri izni de kabul ettim ama düzeltmediler düzeltmediler şimdide geldiler hesabımı kapadılar onların beceriksizliğini neden ben çekiyorum admin lerden gören olursa bu konuyla ilgili bana yardımcı olmasını istiyorum hatayı düzeltip çarımı geri verilmesini istırum

çarımdaki hatlar
    hiçbirşey besleyemiyordum
    açık artırmdan aldıığm bazı malzeme türleri bana verilmiyordu.
    dükkandan ne laırsam laayım oyunuma gelmiyordu ama uri gidiyordu bunların düzeltilp çarımın geri açılmsını istiyorum

Bigbiont gibi köylü bir şirkette nasıl böyle bir hata ve sorunla karşılaştım hala anlamıyorum darkorbitin tr sunucuları açıldğından beri oynuyorum ilk defa başıma böyle birşey geldi bot tan dolayı banlanan çarım oldu ve artık bot kullanmıyorum saten bot a gere kyok kapı yparak çift oldğuuğ günlerde pala toplayarak herşey yapılıyor elle kutu topladığımdada bottan daha fazla topluyorum

bu sorunumun düzeltilmesini arz ederim .

20. Jupiter admin siz gerçekmisiniz ben 3d diroit tasarımlarının özelliklerinden bahsediyorum :DDDDD cıldırcam

titans___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.