Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4646tek0

4646tek0 User

olsa iyi olur mod hazır cevap vermiş ama görevi yapan kişinin peti olmadığını olsa bile modüllerin 3 level olmadığını olsada yeteri kadar radar protokolü olmadığını diğer gerekli ekipmanları tamamlamaktan pete sıra gelmediğinni hesabını yapamamış..belliki ful bir hesapla oyuna başlamış vede oynamaya devam ediyor..öyle olmasa böyle pansuman tedbir önermezdi..oyunculara yardımcımı olmak istiyorsunuz yoksa para harcatmayamı yönlendiriyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum..bu soru yada önerinin yanıtı bu olmamalıydı..
    konuyu açan arkadaş tavsiyem güncelleme fikir havuzu bölmüne konuya anket ekleyerek yeniden açmanız ve destek istemeniz..yada açılan konuyu o bölüme taşıtmanız uygun olacaktır..bu önerinin yanıtı ise evet kesinlikle oyuna yeni başlayanlara görevlerde ekran yönlendirmesi yapıldığı şekilde aranan yaratığın haritanın neresinde olduğunu gösterir şekilde yönlendirme yapılması..tabi bu belli bir levelle sınırlandırılmalı..mesela 15 yada 17 level gibi...

2. Beni yanlış anlıyorsunuz.Ben ne sitem etmek çözüm dedim nede eleştiri yapmaya çalıştım.

Soruyu tekrarlamayacağım bu sefer kolay gelsin.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kırmızı modumuz gemisinin durumunu yazmadığı için pet düşman bulucu ile yaratıkları bulabileceği şeklinde yardımcı olmaya çalışmıştır.

Seviyeye göre görevlerin zoruluk derecesi zaten artmaktadır.

Zaman içinde pet vazgeçilmez ihtiyacı olacaktır.

İndirim günlerinde ve birleştirme kısmından da elde edebilir.

Bu konuda güncelleme fikir havuzuna konu açabilir önerilerinizi sunabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. kapı hala gelmedi yardım admin ?

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Server resetinden sonra gelmesi muhtemel.

Geçen yılki kapı duyurusuna buradan bakabilirsiniz.

Aynı konudan 2 adet açtığınız için kilitliyorum buradaki konunuzdan devam edelim.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2016
  6. enes-20011

enes-20011 User

darkorbitte x3 ne zaman oluyo bilginiz var mı

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Genellikle pazar akşamları 21.00 -22.00 aralığında x3 kat yada helix % 3.50-3.90 olarakta çıkabiliyor.

Merkez tarafından çıkarılıyor, değişik saat dilimleri olabiliyor, kesin saat ve bilgi vermemiz zordur.

Takipte kalmalısınız.

Keyifli forumlar.

8. Xus

Xus User

ayrıca haber bültenine üye ol, geleceğin gün mail geliyor sana oradan gün içinde takip edersen 3x 'e denk gelirsin.

JUPlTER bunu beğendi.
  9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bültenlere abone olmak için buradan bilgi alabilirsiniz.

Yardımcı olan arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uıygundur.

Keyifli forumlar.

10. önceki pet v.s indirimlerinde ertesi gün cerrahta satışa konulmuştu yine öyle birşey olabilirmi ona göre urimizi kullanalım

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kesin birşey söyleyemeyiz, bunlar sistem tarafından satışa konulduğu için önceden haberimiz olamıyor.

Takipte kalmalınız.

Keyifli forumlar.

12. montaj bölümünden petim var zaten ancak esas sıkıntı olan para yüklemeden oynamamda :) radar vb. parçaları toplaması zor ama konuyu kilityebilirsiniz
    teşekkürler

13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz görevimiz.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

14. enes-20011

enes-20011 User

diroit düzeni olarak hangi düzeni alıyım hangisi işime yarar

15. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerini yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.

Keyifli forumlar.

16. enes-20011

enes-20011 User

NASIL YANİ ?

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizde kaç tane droit, silah, kalkan olduğunu yani geminizin teknik özelliklerini yazabilirseniz sizin için uygun olan droit uçuş düzenini tavsiye edebilirim.

Keyifli forumlar.

18. enes-20011

enes-20011 User

17 TANE LF3 VAR 4TANE İRİS 4TANE FLAX 6 TANE MOR KALKANDAN VAR

19. bence elmas al kalkan yenileme özelliği sayesinde haritada daha fazla kalır çabuk kasarsın eksiklerinide tamamlarsın bende bir çok droid düzeni var ama hala kasarken elması kullanıyorum

20. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasaktır, lütfen küçük harflerle yazmaya özen gösteriniz.

Eğer droit tasarımı almak istiyorsanız size tavsiyem önce kalp, sonra elmas almanızdır.

Şuan indirim varken almanızı tavsiye ederim.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.