Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Kimse sizin o kişiyi ne amaçla kestiğinizi bilemez. Ceza verilir verilmez onuda biz bilemeyiz karar supportun.

Gerekli cevap verildiğinden dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

2. NoMasteRs

NoMasteRs User

Dodgeviper adlı arkadaşımız konu açmış haklı isyanını dile getiriyor sonuna kadar arkasındayım hala kısa kısa cevaplar veriyorsunuz yok ilettik gerisine karışamayız yok şöyle yok böyle kıyamet modda standart her zaman en son gelip uğraşamayıp konuyu kilitleyip gidiyor. Sizin teknik ekibinizde Türkiyeyi temsil eden twitchte ne yapacağını bilmeyen bilinçsiz adminlerinizde turnuvaları bile sorunlu olan adminlerinizde kalsın. Hala görsellere paylaşın diyorsunuz. Oyunun size verdiği 2 kuruşluk şeylerde sizin ağzınızı kapatıyor değil mi. Yazık cidden yazık. Biz bu şirkete para veriyorsak Sizin teknik ekibiniz 2 haftada bu hataları hala düzeltemiyorsa. O departmanın koltuğunda oturmaya devam etmesinler.. Yaptığınız yapacağınız etkinlikleri alın napıyorsanız yapın yazıklar olsun. Siz anca ya banlamayı bilin ya konu kilitlemeyi..

3. Merhaba ,

Tamam Dodge açsın sen aç Error açsın o açsın bu açsın kesin sorunlar çözüme kavuşacak. Hatta konuları kilitlemezsek çok daha kısa zamanda çözüme kavuşacak.

Bana ithafen yazdıklarınıza gelirsek kusura bakmayın bundan sonra 7/24 forumda dururum. Peki uğraşayım ne yapayım ? Merkeze ilettiğimiz bir durumu tekrar ileteyim. Zaten ilettik diyoruz bizden ne yapmamızı bekliyorsunuz bir türlü anlamıyorum.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  4. [rüya]

[rüya] User

benim forum yönetiminden beklentim şahsen her açılan konuda kendilerini suçluyormuşuz zannına kapılıp bir savunma halinde olmaktan vazgeçmeleri..az önce dodgenin konuyu okudum 2 satır yazayım dedim ama konu kapalı....şu savunma refleksinden bi vazgecin konunun başında üst yönetime diye yazıldığı halde oblıvon konunun açılmasını bekler gibi 2 ci mesajı anında patlatı vermiş..yaaa nemi yapın en iyisi hçbişey yazmayın hakkaten yaaa yazmayın bırakın hakaret olmadığı sürece karışmayın arkadaş karışmayın konularımıza yaaa lütfen karışmayın..nasıl anlatalım daha..kalkar şimdi kıyamet gerekli cevaplar verildi vur kiliti der konu gider..gitmese bıyıklarımı keserim ben..

5. Merhaba ,

Konularınıza görevli cevap yazmayınca ayrı dert yazınca ayrı dert. Madem beğenmiyorsunuz o zaman takılın bakalım kafanıza göre forumda. Her derdiniz çözülür o zaman.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  6. [rüya]

[rüya] User

yaa keşke bu forum yöneticileride etkinlik düzenleseler oyuncularla buluşmalar felan hani kfelerde yapıyor ya pars admin o tarz şeyler..şöyle gözlerimize baka baka bir sohbet edebilsek eminim ozaman anlaşırız yoksa böyle ekranın ardından yazışmayla iletişim gerçekten olacak gibi değil...

ηιgнт_ωαℓкєя_ bunu beğendi.
  7. NoMasteRs

NoMasteRs User

Kardeşim sizin bu üst makamlarla bağlantılarınız irtibatlarınız var mı ? Var. Adminler bunların farkında mı ? Farkında. Bu oyunu sizde oynuyor musunuz? Oynuyorsunuz. Bizimle aynı sıkıntıyı sizde çekiyorsunuz.
    Birde gelmiş tribe giriyorsun burda. Bırak kardeşim sen moderatörlüğü. Önüne geleni almasınlar buraya. Her gün her saat verin raporunuzu. Bildirin hataları oyuncular böyle böyle deyin.
    O kadar şeffafsınız ya gönderdiğiniz raporları yayınlayın forumda oyunculara, Yolladığımız raporun içeriği budur şöyle böyle diye.
    Ama boşa uğraşıp kendimizi yoruyoruz biz. Sende haklısın..

Son düzenlenen: 23 May 2016
  8. Forum görevlilerine boş yere kızıyorsunuz.Onların yapabileceği iletilmesi gerekenleri iletmek. :) Yani oyundaki sorunları düzeltmek değil. :D

9. Öncelikle oyunda ki sorunları düzeltemeyeceklerini biliyoruz maalesef ki oyunda ki diğer yöneticileri bizim bu sıkıntılarımız için ya supporta yada foruma yönlendiriyor. Support zaten işi düzgünce yapamıyor forumdada biz iletiyoruz deniliyor konu kilit.

2 hafta boyunca bir sorun çözülemez mi hadi onuda geçtim diyelim serverlerde hata oluştu serverlerde bağlantıyı kesersin dersin teknik arzalardan dolayı özür dileriz tahmini olarak çalışmamız şu saatte bitecek dersin millet mağdur olmaz birde ufak bir telafi ödülü verirsin iş tatlıya bağlanır.

Oyuna bir reset geliyor sanarsın düzelecek aksine daha beter oluyor yaratığa sıkınca neden oyun durduk yere kasar donar sırf bunun yüzünden kaç tane oyuncu kapısını patlattı.

Bakın şu mesajımı hangi fm iletiyorsa iletsin teknik ekibe deyin ki hataları çözmeden koymasınlar yenili normal serverlara hataları test serverinde tespit edip düzsltsinler.

Açıkçası şunuda belirtmek istiyorum:

Biz derdimizi belirtiyoruz ama üzerinden 2 hafta geçmiş sıkıntıyı anlatıyoruz düzeltilmiyor teknik ekip yüzünden isyanı dile getirincede konu kilit. Bu nedir şimdi ? Kasten mi yapılıyor merak ediyorum bir sorunu çözmek neden bu kadar zor ?

Bakın konumdada belirttim programcı olmak zor hatalar olabiliyor ben bile yapmış olduğumuz basit uygulamalarda hatalar ile karşı karşıya kalıyorum ama hemende düzeltiyorum çünkü sürekli kontrol ediyorum.

Bir uygulama çalışma hazırlanırken yedekler alınır olası bir sorunda o yedek devreye girer. Bakın gidin bir server açın bu pilot server olsun o pilot server üzerinde oyunculara giriş izni olmasın sadece teknik ekip hataları düzeltsin sonra asïl serverlere geçirin. Normal serverler deneme tahtası değildir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2016
  10. Doğru söze ne denir :)

Maqa67 bunu beğendi.
  11. kings06

kings06 User

yani bir anda eksi yer ?

12. malakooo1

malakooo1 User

nette dolasırken bot buldum calısıyor bu botu paylasmam gerekırmı supportla falan?

13. malakooo1

malakooo1 User

bıgpoınd nıck malakooo darkta gozuken ısım malakooo1 2sınıde denıp sıfremı yazsam bıle kullanıcı adı ve sıfre uyumsuz deyu

14. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

paylas tabi belki işlerine yarar daha hızlı bulurlar adamları

15. -gemi2012-

-gemi2012- User

forum kurallarına aykırı yada konuyu açanın isteği olmadan konuları kilitlemeyin ki insanlar burada sorunları dile getirsin insanları susturarak darkorbit ileriye gitmez sizin bilmediğiniz her yenilikte oyuncuların oynayarak yaşadığı sorunlar oluşuyor bırakın insanları forum kuralları çerçevesinde tartışsınlar neden korkuyorsunuz en hasta olduğum lafınızda (forum üzerinden bişey yapamıyoruz oyuna müdahale demiyoruz) sizden girin oyunu düzeltin diye bir istekte bulunanmı var çoğu konuda bırakın oyuncuları konuşsunlar bu kadar despotluk olmaz böyle forum görmedim ben her zaman suçu oyuncuda arayan yetkililer birazda aynaya ve sorgusuz itaat ettiğiniz oyunu sorgulayın
    iyi forumlar

16. Moderetorler bu kadar insan bunlari dile getiriyor insanlari susturmak bir ise yaramaz aksine daha cok kiskirtirsiniz.
    Konulara hemen kilit vuruluyor ben anlamiyorum hic bir forumda bu sekilde davranan yani direk kilit vuran modlar gormedim.

Tartisma cikmasin diye ugrasiyorsunuzda cikarsada gereken mudahileyi uygulayin ben goruslerimi paylasmakda serbestim diger insanlarda actigim konuda forum kurallarinca fikirini gorusunu belirtmekte serbest hic bir sey yokken kilit vuruyorsunuz bu yaptiginiz insan haklarina aykiridir cunku fikir ve gorusleri engelliyorsunuz.

İnsanlari sinir etmekten zevk mi aliyorsunuz ?

Maqa67 ve NoMasteRs bunu beğendi.
  17. 2 aydır oyuna girmiyordum bi bakıyım dedim oyunda mı sıkıntı var yoksa banamı diğer oyuncular gözükmüyor tek ben varım haritada :) neyse bende çıktım :)

18. katalonya1

katalonya1 User

online sayısı azaldı malesef :S

19. Çoğu oyuncu vampir yada kurt adam oldu. Millet birbirini yediği için oyuncular azaldı..Dolunay çıkınca tekrar gelin

20. yağızcan

yağızcan User

6 gün sonra etkinlik bitecek satışa sunulacak taşları veya z kapı parçasını ya da lf4 ü hala göremedik gelmeyecekse ümitlendirip yazmayın oraya.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.