Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Arkadaşlar anlayamadığınız konu şu ; forumda merkeze iletilen teknik ekibin bilgisi olan konuları açık bıraksak ne çözümü hızlandırır ne de çözüme bir katkısı olur. Eğer merkeze ya da teknik ekibe iletilmesi gerekenleri iletmediğimizi konulara geçiştirmek için ilettik diye yazdığımızı düşünüyorsanız o zaman foruma konu açmayabilirsiniz.

Ayrıca her işin bir takım işleyiş prosedürleri vardır. Biz kafamıza göre rapor v.b. şeyleri yayınlayamayız. Dediğim gibi inanmayanlar varsa foruma konu açmalarıda pek mantıklı değildir.

Merkeze ilettik teknik ekibin bilgisi var.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

2. Kışlık bot mu ?

Yoksa derede nehirde kullanılan bot mu ?

Açıkçası ne kadar uğraşırsanız uğraşın bir yere varamazsınız.

Zamanında çok uğraştım bunları şikayetle felan ama nafile support takmadıktan sonra anlamı yok.

O yüzden ekmeğini çıkarma yolunu bulacan git botçuları kes görev yap en sağlıklısı beleşe tp şp...

3. Merhaba ,

İlk olarak bilmeden konuşuyorsunuz. Support bu tür şeylerde müdahale edemez. Fakat teknik ekibe bilgi verebilir ve teknik ekip müdahale edebilir. Neyse yine kötü biz ya da ben olacağım hissediyorum ama yapacak bir şey yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

4. Bakın sayın kıyamet tam uyumaya gidecektim sizin bot konusunda ifadenizi gordüm.

Supportun bann atmadığını bende biliyorum birde bana bir şey bilmiyorsun cahilsin damgası vurmuşsun. Youtube da video var supportada attım o şikkayet ettiğim gemi hala açık aradan 3 ay geçti bannlanmayacağnı ikimizde biliyoruz o yüzden bence hemen öyle bir bilginiz yok gibisinden cümleler kurmayın.

Almanya bannlamaları yapıyor biliyorum ama maalesef ki bannlama felan yok.

Kimin ne olduğunu ne dolaplar çevirdiği hakkında her şeyi biliyorum.

Bir gün gelirsiniz size e-postanın şifresini kullanıcı adını veririm bakarsınız maile. yada fotorafini atarim.

Umurumdada değil bundan sonra kimin ne yaptığı bundan sonrada size bir daha da şikkayetdede bulunmayacağım gayet net konuşuyorum.

Çünkü havadan altın yağmasını bekleyemezsiniz.

Bu arada biz oyun hesaplarına müdahile edemiyoruz demeyin geçen sene bazı fmler oyun hesabımı kapadılar maksat beni tehdit ettiler.

Açıkçası ben yıllardır bu boş yorumları okumaktan bıktım siz hala aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz bence biraz gidip düşünün derim montonluk iyi değildir.

İyi geceler.

Son düzenlenen: 23 May 2016
    Maqa67 bunu beğendi.
  5. Merhaba kısa bi sorum olcaktı mesela x3 çıktı diyelim oyunda bendede katlayıcı avantaj var yani uridium satın alırsam 2 katı geliyo bu görüşle yola çıkarsak 3*2=6 katmı uridium gelicek yoksa x3 mü sadece ?

6. _12346789_

_12346789_ User

selamın aleykum şirket politaka degişiklihi görevi nasıl yapılıyor bilen yardım etsin

7. Merhaba ,

Eğer siz öyle bir damga vurduğumu düşünüyorsanız o sizin anlayışınızdır. Madem support'un bir işlem yapamayacağını bliyorsunuz o zaman niye suçlayıp duruyorsunuz ? Bakın diğer konuda da yazdım. Support ancak merkeze bildirebilir ve inceleme sonrasında merkez işlem yapabilir.

Almanya'dakilerle bire bir görüşme ya da çalışma ortamlarına gidip ziyaret etme gibi şansımız yok biz iletmekle görevliyiz.

O zaman ne diyeyim kimin ne dolaplar çevirdiğini biliyorsanız diyecek bir şey yok.

Bu tür şeylere karışamayız e-mail v.s. kontrol etmek bizim görevimiz değil.

Tamam bir daha ki sefer mekatronik alanından bahsederiz. Burası da zaten Darkorbit forumu değil. Belki metal işlerinden de bahsedebiliriz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Rehber ve DARKLORD bunu beğendi.
  8. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Katlayıcının uridium alımlarında etkisi yok. Yani x3 çıktığında sadece 3 katı alabilirsiniz.

Gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

9. Merhaba ,

x-1 yani başlangıç haritanızdaki Görev denetim kulesine gitmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

10. çok teşekkürler aldım bilgileri

11. DeepblueM

DeepblueM User

Başlıkta olduğu gibi hurda ve plazmid nezaman satışa sunulacak? Etkinlik bitcek az kaldı ve halen beklemekteyiz. Kimsenin bir bilgisi yokmu bu konu hakkında?

12. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Rica ederim.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

13. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forum ekbinin bu konu ile ilgili yapabileceği bir şey yok malesef.

Gereken yerlere bilgisini ilettik beklemedeyiz.

iyi forumlar.

14. İki hafta önce hades kapısı 2.ve 3.wave de ödül vermiyordu.Ödüller haftaya hesaplara aktarılacak denildi fakat hala bir gelişme yok. Konuyla ilgili bilgilendirme yapar mısınız?

15. DeepblueM

DeepblueM User

teşekkürler modum konuyu kilitleyebilirsiniz

16. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

17. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Kıyamet adminim mekik alıp gittinizmi almanyaya cok merak ettim hala dalga gecebiliyorsunuz insanlarla helal olsun valla ne diyim rüya nikli birinin ucaga binip almanyayamı gitsinler lafının üstüne mekik alıp almanyaya gidiyoruz diye cevap verip birde konuyu kapatıyorsunuz bravo diyecek bir iaf bulamıyorum bu oyun bitmiştir benim için...

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  18. Kendisi mekatronik ve metal işlerinede merak saldı.

Adam sanırım Nasaya çalışacak...

Bana da dedi mekatronik ve metal işleri hakkında muhabbet ederiz...

19. M3T4

M3T4 User

ne desek bos direk almanya ile iletisime gecmek lazim.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.