Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senin nasıl bir insan oldugun imzandan belli zati insan olmak lazım özde o önemli ali kıran başkesen olmak iş değil reeelde o imzayı anlına yazardım

ayrıca admin ban atarsanız support şikayetinde bulunurum ve turab adındaki arkadaş işk yorumunda hösstt bi canlımı çagırıyor acaba ne tür bi canlı saygılı olmayı kendi öğrensin önceden

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Tartışmaya son veriniz yoksa yasaklama alacaksınız.

İyi forumlar.

3. adminim konu kilitlenebilir sanırım burda tartışmakla bir yere varılmıycak en iyis kilitlensin

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Üslubunuzu koruyunuz, karşılıklı kullandığınız kelimeleri seçici olunuz.

Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Konu amacını aştığı için kilitlenmesi uygundur.

Ayrıca, dilediğiniz gibi şikayette bulunabilirsiniz. Bu sizi ya da bir başkanın cezai işlem almasını engellemeyecektir.

İyi forumlar.

5. Merhabalar kolay gelsin. Bugün oyunda geminin vuruşunun azaldığını farkettim. beslemelere ve güçlendiricilere göz attım fakat bi sorun yoktu. daha sonra hangara girdiğimde bi kaç slotun boş olduğunu gördüm doldurmaya çalıştığımda lf4ler eksikti. emin olmak için hangardan tüm silahlar kısmından hepsini tekrar saydım ama 2 tanesi eksikti. bildiğim kadarıyla lf4ler satılamıyor da? bu durumu başka yaşayan oldu mu?

6. .turab.

.turab. User

benimkiler duruyo hepsi az önce baktım teknik bir sorun olabilir istersen bi suporta bildir

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bütün hangarlarınızı kontrol ediniz lf-4leriniz başka gemide olabilir.

Ayrıca Çerezlerinizi de temizlemeyi unutmayın.

Ve eğer yine bulamıyorsanız support ekibimizle iletişime geçin onlar incelemeleri yapıp size geri dönüş sağlayacaklardır.

İyi forumlar.

8. KimLanBu

KimLanBu User

Teşekkürler Çok Artık Görevi Yapmaya Gidiyorum :D :D :D

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz, görevimiz.

İyi forumlar dilerim.

10. gemim ubada kaldı admin yardım

11. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konuda size yardımcı olacak merci Supporttur. Supporta yazınız.

Forum üzerinden bir şey yapamıyoruz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

iyi forumlar.

12. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konuya gereken cevaplar verildiğinden.

kililtlenmesi uygundur.

iyi forumlar.

13. Arkadaşlar xenomiti dükkandan ve skylabdan alamadığımız için ben toplamakta çok zorlanıyorum acaba bunun hızlı bir kasılma yolu yolu yokmu ?

14. .turab.

.turab. User

en kolay yol xeno skylab kademesini yüksek tutman gerekir 2ci yol deve falan keserek elde edersin 3.cü yol acık artyırmadan alırsın 100 tane teklif yaparak yanlış hatırlamıyorsan uriylede alabiliyon ordan

15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Şu an için size önerim boss ve uber npc kesip çöplerinden çoğaltabilirsiniz.

iyi forumlar.

16. en güzel şey vip varsa oto zenginleştirmeyi kapat yoksa zaten kapalı asla sarı taş yapma yani zenginleştirme boss çöpü al direk sat xeno satılmıyo zaten orda birikir veya bol bol enerji bas geliyor boyna

17. .turab.

.turab. User

aklıma geldi bu etkinlik bonus ktuları mavi olanlardan toplayarak cıkıyor xeno bölece daha rahat kasarsın xenoyu

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açık arttırma kısmından 100 birim Xenomit kredi teklifi ile alma olasılığınız var. Bunun dışında bazı npc'lerin çöplerini toplayınca Xenomit elde edebilirsiniz.

Arama kısmına " NPC'ler ve Verdikleri Ödüller " diye yazıp aratınca çıkan sonuçlarda en son sayfada en alt kısımdaki konudan hangi npc veriyor ne kadar veriyor bakabilirsin.

19. yok dediğim gibi diğer hangarlarda yok geliştirmeler kısmından bile açıp tek tek saydım 2 tane eksik supporta başvurdum ama cevap gelmedi hala neyse bekliycez şimdilik

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.