Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Başarısızlık durumları ölüm olarak tanımlanmış.

15 dakika sona ermeden tamamlanacak.

Tamamlayıp x-1 haritanızdaki Görev kulesine gelerek görev butonuna tıklamalısınız.

Bir kez de bu şekilde deneyerek bize geri bildirim sağlar mısınız.

İyi forumlar.

2. deli12345

deli12345 User

[​IMG] [​IMG]

sonuç aynı

3. .turab.

.turab. User

o görevi x1 den al kmufle ol görev yerine git sonra x1 e tekrar dön x4 olursa kabul etmez

4. cücücüm

cücücüm User

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum ben ancak görev gene de bitmiyor, iptal oluyor. Görevde bir sıkıntı var.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bildirim için teşekkür ederiz.

Görevde hata var olarak tekrar ileteceğiz.

İyi forumlar.

6. [​IMG]

buyrun arkadaşlar. aegis elite ile aynı özellikler yazıyor ama aegis elite felan yazmıyor

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet,Elite tasarımı olarak yazılmamış ilettik, elite tasarımı olarak kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. paketteki gemi aegis elite yani değil mi

9. .turab.

.turab. User

arkadasım sana güzel bir yol göstereyim onu yap istersen ama yinede karar senin illaki bişeyler yapmak istiyorsan katlayıcı paket flan cek ucuz onlar ageisi acık artırmadanda alırsın gemide eksikler varsa onları tamamla iris falan filan

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet özellikle sizin için sorduğumda elite tasarımı olduğu bilgisini verdiler.

Dilerseniz bir kez de siz suporta bu konuda önce danışarak paketi alınız.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2016
  11. irisleri fullicem krediyle şuan 2 iris ama aegis 300m civarı gidiyor. paket olarak 20 tl aegis elite ucuz baya

12. .turab.

.turab. User

yinede karar senin arkadaş o kadar vereceksen katlayıcı falan filan daha mantıklı crediyle hertürlü alırsın ageisi

13. lf4 eksilmesi adlı konu başlığı altında derdimi belirtmiştim. supporta mesaj attım onlar da bana ülke bazlı support adreslerini vererek hesabın bağlı olduğu bölümle iletişime geçin dediler. dediklerini yapıyorum verdikleri linkten derdimi tekrar anlatıyorum kullanıcı id vs istenen bölümleri dolduruyorum. bana gelen mail yine aynı oluyor ülke bazlı support adreslerinin yazılı olduğu maili tekrar atıyorlar.? arkadaşım yok mu şu soruna adam akıllı bi çözüm bulabilecek ya da yönlendirecek?

14. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Hangi sunucuda oynuyorsunuz ?

Yabancı Server'da oynuyorsanız oranın Support birimiyle iletişime geçmelisiniz.

İyi forumlar.

15. global amerika 3de oynuyorum fakat oyun dili türkçe bugüne kadar işlemlerimi hep türkiye supportuyla hallettim. az önce ingiltere supportuna da dilim döndüğü kadar mesaj attım bakalım ne cevap gelicek

16. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Global Amerika'da oynuyorsanız sorununuzu English Support ile halletmeniz gerekmektedir.

Sorununuzu düzgün ifade ederseniz(İngilizce) yardımcı olacaklardır.

Başka bir alternatif yolu maalesef bulunmamaktadır.

Kısa sürede sorununuzun düzelmesi dileğiyle.

İyi forumlar.

17. dediğiniz gibi yaptım bakalım nolucak umarım düzelir

18. .turab.

.turab. User

inşallah düzelir arkadaş :)

19. G(i)-HuN

G(i)-HuN User

Facebook darkorbit sayfası üzerinden paylaşılan video da şirketlerin yanında soru işaretli bir şirket resmi vardı.Yeni şirket gelme durumumu söz konusudur?

20. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konu hakkında resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

Şimdilik böyle bir durum söz konusu değil.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.