Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum yine baktım yine verilmemiş ödüllerim supporta yazsam verilir mi?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sizin mesajınızdan sonra bende denedim bana da gelmemiş o sebeple bu gece 02.00 dan sonra giriş yapıldığında geleceğini düşünüyorum.

Ancak tabi ki de suporta bildirebilirsiniz.

Hata var ise düzeltilir.

İyi forumlar.

3. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

sizlerin ilettiğinize eminim,fakat yetmiyor demekki.bakın,özellikle gemi kesme görevleri ile alakalı sorun tasarımların gemi olmasından bu yana var ve defalarca biz ilettik,siz ilettiniz.bu böyle olmaz,sanırım ciddiye alınmıyoruz.petlerdeki sorunlar ha keza öyle.sorunlar eskiden de vardı ama kısa zamanda çözülüyordu.şimdi hiç ipleyen yok.yeniliklerden önce kusurlar giderilmeli bence.bakın daha bugün ekstradan giriş için bir bonus paketi verilecek diye duyuru yapıldı,hani kime geldi?bende yok mesela.yani demek istediğim,artık bıkkınlık gelmeye başladı.oyundan çok burda dert anlatmaya çalışıyoruz.bu oyunun bir ayıbıdır.insanlar sürekli isyan halınde,halbuki biz kafa dağıtmak için oynuyoruz.ama sanırım tam tersi oluyor.

4. Teşekkür ederim modum, ben bu geceyi bekleyim ona göre hareket ederim konu kilitlenebilir.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ben teşekkür ederim,siz bilirsiniz ,çevrenizde hediyeleri aldığını söyleyen olur ise supporta bugün de yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sıralama sorunu nedeni hakkında en ufak bilgimiz yok, tahminde yürütemiyoruz.

Ciddiye alınmamak değilde ,Merkez odaklı sorunlar olduğu için,en iyimser şekli ile genel düzenleme zaman alabiliyor diye düşünebiliriz.

Hediye ödülleri çeviri ile bence zamanlama bugün olarak algı oluşturdu, ben 23 Aralık 00:00 ve 30 Aralık 23:59 arası yazısını bu gece 02.00 dan 30 Aralık 02.00 olarak düşünüyorum.

Sorun var ise ileteceğiz sizde bildirimde bulunabilirsiniz.

Umarız sizinde memnuniyetinizi sağlayan düzenlemeler kısa sürede gerçekleşir.

İyi forumlar.

7. 5. kez 2 gün aralıklarla oluşturuyorum kopyala yapıştır aynı cevabı atıyorlar etkinlik bitti nerdeyse.

8. ingiltere supportundan gelen mesajda """
    Turkish support:""" yani biz sorumlu support takımı değiliz sizi türkiye supportuna yönlendiriyoruz diyor. türkiye supportu da maşallah o da bi yerlere yönlendiriyor. arkadaşım hesabımın dili türkçe server global amerika 3 iki seçenek var yani ya ingiltere ya da türkiye supportu napayım ben isviçre ya da ispanyol supportuna mı başvurcam bu ne böyle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2016
  9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yabancı supportun sizi Türk supportuna yönlendirdiğini yazıp Ticket numarası, ID'niz ve sorununuzu anlaşılabilir şekilde Türk supportuna yazınız.

İyi forumlar.

10. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

LF-4'lerin eksikdeğil bir önceki veya ondan önceki hangarında veya gemi tasarımının içinde kitli kaldılar iyi düşün o tasarıma veya hangara geri dön konfi sıfırla zaten LF'4 LERİNİ görürsün geminin veya tasarımın üstünde kaldığını oyun hatası eksilme diye birşey yok sadece gözükmüyorlar o kadar.

11. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

İyi forumlar.[/QUOTE]
    modum,yazıyı okumadınız galiba.ben sıralama ile ilgili bir şey yazmadım.gemi kesme görevlerinden bahsediyorum,daha açık nasıl izah edeyim.

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

modum,yazıyı okumadınız galiba.ben sıralama ile ilgili bir şey yazmadım.gemi kesme görevlerinden bahsediyorum,daha açık nasıl izah edeyim.[/QUOTE]

Merhaba,

Evet,gemi kesimlerinin yazmaması ve sıralama sorunları iletilen bilinen sorunlar, o sebeple kelime hatası yapmışım.

Yazdığım gibi henüz nedenleri ve düzeltilmesi hakkında kesin bilgiye sahip değiliz.

Tekrar iletmek üzere not aldım,sizde supporta bildirimde bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. eğer kızmazsan bir kac tanede ben yazayım

4- oyunda admin konfi denilen gemiler dolanıyor hem kalkan hem vuruşta inanılmaz rakamlar cıkıyor ( bir gemi halka düzeninde peş peşe 160k ve üstü vuruyor/ şu anda en hızlı gemi tartu olmasına rağmen yakalanamayan goliler veya tartu kullanırken arkandan gelip seni gecen gemiler vb)

5- karıştırıcı denilen 3 ncü part yazılım kullananlar

6- kamu onlarca yaratık icinde seni zorlanmadan işaretleyen oyuncular

7- bakın bunu özellikle yazıyorum kutucular kutucular kutucular
    özellikle bu son cıkan kutulardan dolayı oyunda cok büyük dengesizlikler cıkacak şimdiden söyliyeyim pet yakıtı da bitmediği için hic bir zararı yok kazandığının hepsi kar abartısız söylüyorum şu 20 günde gemisini kutuya atıp kasan bir oyuncu abartısız 20k gg 2m uri ve onbinlerce roket topladı bu topladığı roketler sıradan roket değil oyun dengesini bozacak roketlerdir

sonra kimse cıkıpta bana yok gis kuralı idi yok yenilenen gis kuralı idi demesin oyun yönetimi bal gibi bunlara göz yumuyor 4 tl ye oyunu ve namuslu oyuncuları satıyor

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yazdığınız sorunları sürekli iletiyoruz.

İlettik iletiyoruz ve iletmeye de devam edeceğiz.

Bizim ekip olarak elimizden gelen sizden gelen şikayetleri ve tecrübe ettiklerimizi iletmek.

Farklı bir durum elimizden gelmemektedir,sizde supporta şikayetlerinizi yazınız.

Konu şikayetleri tekrar iletilecektir ve konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

15. Arkadaş 98 k uridium verdim bu tasarıma daha önceden buzul bir görüntüsü vardı şimdi berbat etmişler gemiyi bu nedir Allah aşkına ?

Şu görüntü sizce düzeltme mi ? 230.000 uridiuma değer mi ?

Yani önceden buzul hissini yaşatıyordu şimdi batırmışsınız teşekkürler Darkorbit !

16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu konuda teknik ekibe şikayetleri ilettik.

Geri düzenleneceğini düşünüyoruz.

Sizde lütfen bu resim ile supporta bildirimde bulunursanız memun oluruz.

İyi forumlar.

17. .turab.

.turab. User

bence güzel olmuş karainci gemisi gibi simsiyah :) beyaz leke bırakır siyay güzeldür yıkamya gerek kalmaz ehuehuue

18. Komik mi?

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  19. gerektigi yerde gerekli ciddiyet gösterrisen seviniriz .

Oyun battı batıyor hakan yonetcilerin keyfine kalmış şirket oyndan umidi kesmiş.

20. Flash playere destek kesilecek hepsi bundan :D

yılmazbey749749 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.