Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FIGHTER66

FIGHTER66 User

Grup kapısı ödülleri nelerdir?

ve KIYAMET admin forumdaki tek admin senmisin ?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Geçen aynı konuyu yine açmıştınız.

Farklı bir cevap beklentiniz varsa onu söyleseniz diyorum.

Bu konu ile gereken bilgi iletildi teknik ekip çözecektir.

iyi forumlar.

3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Kıyamet Admin Forumun En eski üyesi ve adminlerindendir. Eski Forumdan Admindir.

Onun öğrencileriyiz. Daha öğreneceğimiz çok şey var ondan.

Low (Grup) Kapısı hakkında BURADAN bilgi alabilirsiniz.

iyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. oyuna girdim basla dedikten sonra baglanıyor... yazısı cıkıyor baya gectikten sonra baglantı kopuyıor ve oyuna giremiyorum yardım ederseniz sevinişrim. cerezleri temizledim vs

5. KRAL-__-

KRAL-__- User

DDEM klanı başvurumu kabul etmiyor ??

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bazen virus koruma dan oluyor boyle oyuna girerken sadece devre disi birakip deneyin bir

7. FIGHTER66

FIGHTER66 User

şu darkorbitin kurduğu klan m bu

8. Merhaba ,

Konuyu amacı dışına çıkartmamaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

9. Merhaba ,

Yok henüz parçaları toparlamaya çalışıyoruz. Daha sonra montajla birleştirme işine başlayacağız.

Dalga geçme olarak anlıyorsanız bilemem fakat forum üzerinde yapabileceğimiz şeyi yaptığımız halde bizden bir nevi mucize bekleyen sizlersiniz. Merkeze ilettik diyoruz ve bizim yapabileceğimiz bu kadardır. Daha fazlasını istiyorsanız o zaman uçak ya da mekik parçalarını toplayıp montajla birleştirip Almanya'ya gitmemizi beklemeniz lazım.

Ayrıca forumda tamamen büyük harf kullanmamaya dikkat ediniz.

Yukarıda yazdığım cevap sizin içinde geçerli Hakan bey. Umarım anlayabilirsiniz.

Direkt olarak Almanya merkez ile iletişime geçebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

10. ByMexmeT

ByMexmeT User

sayın ust duzey yonetıcımız admınımız kıyamet admınıme 23\05\2016 tarıhlı gece yarısından sonra 02:52 saatlerı arasında
    çarın ılk nıkı:ArD3NtBoY onley nıkım yanı banlandı andakı nıkı :ƐϦƐÐɪ chattan ban atılılıp car paylasımı yapıyorsunuz denılerek o saattekı admınız ban vermıstır bız arkadaslarla sakasına le takılıyorduk sayın admınımız gercek anlamıs olabılır bu konu hakkında sızden ve dıger yonetımdekı admın buyuklerımızden ozur dılerım arkadasımın adınada ozur dılerım sızlerden bu gemının acılmasını sız buyuklerımden taleb ederım abılerın abısı admınlerın admını kıyamet admınımız sızı cok sevıyoruz bu konuyla ılgılenırmısınız geregının yapılmasını saygılarımla arz ederım

11. Merhaba ,

Arkadaşımızın dediği gibi bazı Antivirüs programları bu tür sıkıntılara neden olabiliyor. Genelde ESET/ESED bu tarz durumlara neden olabilmektedir. Geçici olarak devre dış bırakıp deneyebilirsiniz. Ayrıca eğer DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırdıktan sonra deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Merhaba ,

Bahsetmiş olduğunuz klan etkinlikleri maalesef bitmiştir. Oynadığınız server'da başka klan bulmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

13. Merhaba ,

İlk olarak üst düzey yönetici hele ki şu anda admin değilim. Gerçi forumda admin olsam bile sizin dediğiniz işlemler için yetkim yok. Bu konuda gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

14. ByMexmeT

ByMexmeT User

MERHABA sayın ust duzey yonetıcımız admınımız kıyamet admınıme 23\05\2016 tarıhlı gece yarısından sonra 02:52 saatlerı arasında çarın ılk nıkı:ArD3NtBoY onley nıkım yanı banlandı andakı nıkı :ƐϦƐÐɪ chattan ban atılılıp car paylasımı yapıyorsunuz denılerek o saattekı admınız ban vermıstır bız arkadaslarla sakasına ole takılıyorduk sayın admınımız gercek anlamıs olabılır bu konu hakkında sızden ve dıger yonetımdekı admın buyuklerımızden ozur dılerım arkadasımın adınada ozur dılerım sızlerden bu gemının acılmasını sız buyuklerımden taleb ederım abılerın abısı admınlerın admını kıyamet admınımız sızı cok sevıyoruz bu konuyla ılgılenırmısınız geregının yapılmasını saygılarımla arz ederım

15. Merhaba ,

Diğer tarafta yazmıştım fakat tekrar yazayım. Ben üst düzey bir yönetici değilim ayrıca şu anda admin'de değilim sadece SMOD'um. :)

Konuya gelirsek forum üzerinden bu tür şeylerde yetkimiz yok. Oyuna müdahale etme ya da inceleme yapamıyoruz. Gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

16. Sayın yetkililer petime kargo protokolu aldım 9 tane ama normalde 5gg ve 512 uri toplaması gereken yerde 403 uridum ve 4 gg alıyor 4-x haritalarında bilseydim böyle olucagını 300 bin uridum vermezdim yazıklar olsun diyorum.. ( katlayıcı , kutu argesi Vs Herşey Mevcut )

17. NoMasteRs

NoMasteRs User

protokoller 2 haftadır bozuk kardeş işlemiyor kutulara geçmiş olsun

18. Merhaba ,

Şu anda teknik sorun var ve gerekli yere iletilmiştir. En kısa zamanda çözüme kavuşturacaklardır.

İyi forumlar.

19. NoMasteRs

NoMasteRs User

Modum az önce okuduğum konuyu sildiniz mi 2 tane yeni geminin geleceği 26 mayısta başlayacağı yeni kutuların felan çıkacağı yazıyordu şuan bulamıyorum.

20. Merhaba ,

Konu biraz erken yayınlanmış durumda yani bir takım değişikler olabileceği nedeniyle kesinleşene kadar beklemede kalacak. Bilgiler kesinleştiği zaman yayınlanacaktır.

İyi forumlar.

NoMasteRs bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.