Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun hakkında sormak istediklerinizi,chat ekranında özel oda açarak sorabilirsiniz.

Forum ortamında yazdıklarınızıda bizler veya eski üyelerimiz cevaplıyor.

Adminlerimiz ile ilgili bir konu varsa,biz kendilerine iletiyoruz.

Keyifli Forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
  2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

TR supportuna bir ticket açın beni tr supportuna yolluyorlar diye.

Attığınız Maile sorununuzun yazılı olduğu ticket numarasını da ekleyiniz.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
  3. 1 haftalık ban yemiş bulunmaktayım sebebini öğrenmek istiyorum ve haksız yere ban yediğimi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Banlandığınız bölüm chat ortamımı Forum ortamımı.

Keyifli Forumlar.

5. chat ortamında banlandım

cevabınızı bekliyorum iyi akşamlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2016
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Chat ortamında aldığınız banlar ile yetkili tek birim Supporttur.

İletişime geçerseniz,yetkililerimiz size yardımcı olacaklardır.

Keyifli Forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
  7. kapılarda çift kat ödül yazılmış oyun anasayfa ekranında eski tarihlidir diye düşünüyordum fakat tıkladım 25/12/2016 yazıyor ama gg bölümünde çift kat ödül ibaresi yok millet chatten tek kat ödüller diyor şimdi çift kat var mı yok mu?

8. anasayfada çifte ödül günü diye girdik ama elimiz boş döndük ne zaman aktif olacak bu çifte ödül biri cevap verirse çok memnun kalacağız

9. zetada ödülleri aldım x-2 vermedi

10. bi açıklama gelsede beklemesek bari..

11. G(i)-HuN

G(i)-HuN User

dün kapı ödüllerinde de aynı şey oldu,şansa bağlı deyip işin içinden çıktılar.x2 için ne denecek bakalım.belki de x2 yi de şansa bağlı yaptılar!

12. Dünki yaptığım kapıların hiçbiri hafta sonu özel paketten vermedi. Bence bunda da hata vardı ama forumda yaptığım araştırmada şans diyip es geçmiş modlar (!). Bugünde kapıları x2 var diye yaptık ama 2 kat ödül vermedi. Modlar (!) bunda ne diyecek merak ediyorum. Ayrıca damaner de çıkmıyor. Bu konuda da açıklama yapmamışlar.!

13. ben bıraktım oyunu biz çoçukmuyuz ya adam bugun gelcek diyor bu saat olmş 3 uyumadık gelen giden yok x2 geldi yazıyor ama ödüller de yok boşuna vaktimiz gidiyor.

14. muhtemelen resetten sonra gelcek ama genelde saat 2 de geliyordu diye biliyorum

15. değmen

değmen User

kapıyı bitirince 2 kat vermiyor zetayı bitirdim 1 havoc verdi sorun ne ya

16. :))) varya artık sadece gülüyorum yani sinirden dün yayında gelecek dendi geldide ama kapı ödül vermiyor hafta sonu ödülleride sansa filan baglı değil di oda böyle vermedi belki artık x2 de sansa baglı iki kat veriyodur :))

17. mesutcan58

mesutcan58 User

bikaç adet gemi birikti nasıl satabilirim

18. mesutcan58 Hertürlü gemi alışverişi alım-satım yasaktır .Olacak hertürlü zarardan darkorbit sorumlu değildir.

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun hesaplarını bir başkasına satışı yasaktır.

Hangarda biriken gemilerden bahsediyoranız,bu gemileri de satamassınız,yeni bir gemi almak isterseniz,yeni hangar açarak bunu yapabilirsiniz.

Hangar genişletmesi ile bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlar konu teknik ekibimize iletilmiştir.

Sorun en kısa zamanda düzelecektir.

Az sabırlı olmalıyız.

Keyifli Forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.