Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yeni hangar düzeni ve gemi kişileştirme ile ilgili bu konuya bakabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Chat sorunları için lütfen supporta yazınız.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

3. Görevi aldım, fakat 1-4 haritasında görevin kapısı açılmadı, forum da okuduğum bazı yerlerde iptal et tekrar al düzelir şeklinde yazılar gördüm iptal ettim görevi tekrar aldım fakat durum hala aynı, görev kapısı yok​

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Büyük Kaçış görevi ile ilgili sorun genel olarak çözülmüştür.

Sizin sorununuz çözülmediyse bunu supporta yazmalısınız.

İyi forumlar.

5. support a yazdım cevap bekliyorum , sağolun kilitleyebilirsiniz konuyu

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

7. *ECHQ***

*ECHQ*** User

İyi güzelde Cubiterciğim güçlendiriciler eriyor zamanımız tükeniyor.Oyun aksaklığı tamamda oyuncuların mağduriyeti giderilecek gibi gözüklmüyor ya hayırlısı diyeceğim amma darkın hayrını göremedik ya...

JUPlTER bunu beğendi.
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Haklısınız ,sorun genel şuanda ve biz teknik ekibe ilettik kendileri de merkeze ilettiler.

Umarız bu konuda bir telafi yapılır.

Sizinde memnun olduğunuzu buradan görmek isteriz.

İyi forumlar.

9. ben bunun dısında daha bir sürü sorun ilettim 24 gün oldu hala bekliyorum :)

10. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Eyv Cubiter mod..Aslında insan düşünmeden edemiyor (kişisel görüşüm) forum mod luğundan daha fazlasını hakketmiyor değilsin de aramızda kalsın;) Memnuniet çok basit aslında denilen şey ile yapılan şeyin aynı olması, uzun zamandır oyunu oynayan biri olarak, uzun zamandır (geçen yıl çıkan galaxy süprizi hariç) hatta çok uzun zamandır darkın oyuncuları heyecanlandıracak bir şey yapmamış olması dışında söylenebilecek ancak hayal kırıklığı dışında birşey bulamıyoruz...Dark sadece zamanımızı heba ediyor.Üzülerekte olsa söylenebilecek tek doğru bu....

JUPlTER bunu beğendi.
  11. gg x2 varmı yokmu şuan kapılar x2 veriormu?

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Teşekkür ederim düşüncelerinize, ben bu yerimde ve sizlerle her gün olmaktan mutluyum:)

Ardı sıra yaşanan aksaklıklar hepimizi biraz üzdü ancak etkinliklerin Merkez tarafından yapıldığını düşünürsek bizim ekip olarak iletmekten başka bir yardımımız da olamamaktadır.

Aksaklıkların nasıl bir doğrultuda yinelenmesi konusu ise teknik bilgimizi aşar boyutta.

Bazen karşıdan çözümü kolay görülebilir iç yüzü öyle olmayabilir.

Yine de sorunları sürekli olarak raporluyoruz.

Noel resmi tatilinde oldukları içinde aksama söz konusu olabilir.

Hepinize sabrınızdan dolayı teşekkür etmek dışında bir bilgi veremiyorum şu anda.

İyi forumlar.

13. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

yok vermiyor arkadasım bekliyoruz bizde

14. .Merlin.

.Merlin. Guest

Merhaba,

X2 GG ödülleri için bir sorun mevcuttur. Gerekli yerlere sorun bildirilmiştir.

Kısa sürede çözülmesini ümit ediyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar..

15. gözükmüyormu sadece şuan yoksa ödüldemi vermiyor

16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Şuan kapı bitirince 2 kat ödül vermiyor.

Sorun ne zaman düzeltilir bilemiyoruz biz teknik ekibe ilettik.

İyi forumlar.

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorun ne zaman düzeltilir bilemiyoruz biz teknik ekibe ilettik.

Bu süreçte sabırlı olunuz lütfen.

İyi forumlar.

18. Şimdi bu sorun diyelim ki bugün düzeldi akşam saatlerinde peki bunca saat kaybının telafisi nasıl olacak ? asıl sorun bu hata düzeltilecekmiş banane yahu akşam saat 10 dan sonra düzeltilen hata düzeltilse ne düzeltilmese ne bizim magduriyetimize ne tür bir çözüm getirilcek onu söylesinler bize hataları onların olsun alıştık eline yüzüne bulaştırmalarına bu hatanın bizdeki mağduriyeti neyle ve nasıl giderilecek onu söylesinler bize.

19. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

buzamana kadarnasıltelafi ettilerse öyle:S yani 0=0 eldevar sıfır:S

20. Ya kafayı yicem geceden beri her saat başı düzeldimi girioz hiçbişey yok ne güzel gg indirimi var lf4 var dedik kapılardan sonra takır takır toplarız dedik herşey yalan oldu ne zaman düzeleceği belli değil hiçbişey belli deil bari lf-4 gg indiriminin süresini uzatsınlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.