Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoMasteRs

NoMasteRs User

Teşekkürler.

2. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

3. Az önce etkinlik duyurusu yapıldı 26.05.2016 saat 00:59 da etkinlik olacak 2 yeni gemi ve 2 şer tasarım gelecek,13 görev ve kutu gelecek diye sonra kaldırıldı galiba neden? etkinlik olacak mı

Bir geminin ismi mimesis di diğerini hatırlamıyorum

Duyuru Etkinlik sss bölümünde yapıldı

4. DARKLORD

DARKLORD User

az önce başka biri daha sordu kıyamet s-mod "Konu biraz erken yayınlanmış durumda yani bir takım değişikler olabileceği nedeniyle kesinleşene kadar beklemede kalacak. Bilgiler kesinleştiği zaman yayınlanacaktır." yazdı. ama ingilizce forumdaki konu duruyor ve çarşamba yani bugün etkliğin başlayacağı yazıyor, o konudan bilgi alabilirsin.

*ORION tekrar ekledi konuyu.

Son düzenlenen: 25 May 2016
  5. konu açıldı tekrar yarın gece başlıyo 2 yeni gemi ve 2 şer tasarım geliyor..

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mimesis ile tartarus un genis aciklamalari kaldirilmis,onlar gelmicek belki hemen.

7. Geçen dediğiniz iki hafta geçmiş benim konuyu açmamın üzerinden,başka bir arkadaşımızın açtığı konuya da ödüller haftaya hesaplara aktarılacaktır denilmiş.
    Bu ne böyle sanki oyun batmış ilgilenen yok teknik ekip desen çökmüş.Jackpot yenilenecek dediler hala gelecek. hades desen sıkıntılı.savaş istasyonları sıkıntılı,petlerin kurtarma modülleri sıkıntılı,chat sıkıntılı,Droit düzenleri sıkıntılı...
    Sıkıntı sıkıntı sıkıntı..

8. He tamam yani sürekli böyle kalmaz umarım gereken cevabı aldım teşşekürler. İnşallah en kısa zamanda düzelir . Konu kilitlenebilir .

9. Maqa67

Maqa67 User

UBA-da Hammadde Beslemesi Pas geçiyor. Ondan ola bilir.

10. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

ubada beslemeler işlemiyo o yüzden en iyisi destek alıp giriceksin :)

11. Oyuna girdiğimde bir sıkıntı yok ama ondan sonra ki işlemlerimde hangara yada geliştirmelere girmek istediğimde "Bu sayfa görüntülenemiyor" sorunu yaşıyorum.

Bu sorun sizlerde de var mı? Yoksa benim pcde?

Oyun sorunu ise ona göre konu açarım.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Farklı bir tarayıcıdan deneyiniz belki sizden kaynaklı olabilir.

Varsa aynı sorunu yaşayan bizimle paylaşırlarsa sevinirim.

iyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende de bugun cok kez oldu ...site sorun yasiyor olabilir vs vs yazi cikiyor.bir kac yenilemede duzeliyor.su da dikkatimi cekti chrome yapiyor bunu cok fazla.maxthondan deneyin daha iyi.

DARKLORD ve 0BLIVI0N bunu beğendi.
  14. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Aynen oyle az once gireyim dedim banada öyle oldu

15. [​IMG]

İlk yukarda ki gibi hata veriyor.

Sayfada isimler çıkmıyor.

Sol sayfalarda ki ikon tıklanmıyor.

Gemi değişimi yapamıyorum.

Gemi değişimi için bekledikten sonra sayfa görüntülenemiyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

az çnce
    2 saniye önce kurtlar vadisi diye konu açtım yuh :D

17. FURKANBEY

FURKANBEY User

Cuma günü yapılacak olan kafe buluşması icin darkorbit facebook sayfasında etkinlik oluşturulmamış. Neden olusturulmadığını sormak istedim. Etkinlik actıklarında gidiyorum ve gitmeyi duşünüyorum diyenleri görüyorduk. Ayrica ordaki adres kısmina bastığımızda google harltadan tam olarak nerde oldugunu kolaylıkla gorüyorduk.

Size diyeceğim oraya gidicem ve mesafe oldumca uzak. Boşuna o yolu gitmek istemiyorum. Kesin bir bilgi verilmesini istiyorum.

18. Su!qAsTc!

Su!qAsTc! User

Arkadaşlar yokmudur taktiği çıkmıyor bu havoc . Artık ne kadar yaptığımı sayamadım zetayı

19. Tarayıcı tabanlı bir hata olabilir.
    İnternet Explorer'in tarayıcı desteği bitmişti.(IE 11 hariç)
    Maxthon tarayıcıyı kullanmanı öneririm.

20. kısmet olursa bende orda olacagım:rolleyes: esenler sonduktayım yürüyerek 10 dk bakalım ilk defa gidecegim bi etkinlige :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.