Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geçti iletişime evet çok güzel geçti kaç günde anca iletişim kurdular adamın bana attığı mesaj hesabınızı açtığınızdan beri 34 lf4 elde etmişsiniz. ben ne zamandır hayali lf4lerle mi geminin 35 slotunu doldurup 1 tane de fazlalık bırakıyodum? ya da 20 tane level 3 lf4 bir anda 18e düştü. çok güzel ya bravo valla

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Sizde bilirsiniz ki forum üzerinden hesap incelemesi yapılmamaktadır.

Bizim size yapacağımız sadece yönlendirmek.

Sizin muhatabınız Supporttur bu konu ile ilgili bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

Ayrıca bu konu ile ilgili gereken yerler bilgilendirilecektir.

iyi forumlar.

3. size bir lafım yok tabiki sadece durum beni sinirlendiriyor sizde hak verirsiniz ki lf4 kolay elde edilen bişi değil böyle kestirip atılması insanı çileden çıkarıyor kaç yıllık oyuncuyum bana kaç kere mailleştikten sonra hangarınızı kontrol edin diye mail gelmesi ayıp yani

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konu ile ilgili dediğim gibi gereken yerlere bilgi vereceğim ben sadece size bu şekilde yardımcı olabilirim.

Size hal veriyorum ama şunu da merak ediyorum sizinle aynı sorunu yaşayan başka kişiler varmı.

iyi forumlar.

5. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Eğer SPECTRUM yeteneği 90 saniyede bir açılıyor ise VENOM yeneteni EMA ile Gitmesin ve ODA 90 saniyede tekrardan aktif olsun. Yada Kaldırın Yetenek Sürelerini Eski haline çevirin adam kesemiyoruz vurduğum adam portaldan zıplıyor yav.

6. Venom boyle iyi.

Spectrumda cok sacmaladilar 10 saniye olsa yetenek suresi 90 saniyede sogukavolsa dengelenir.

7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konu başlığınızı kurallar gereği tamamı büyük harfle yazmanız yasaktır. Lütfen düzeltiniz.

Konunuzu uygun bölüme taşıdım dilerseniz anket ekleyerek güncelleme ve fikir havuzunda "daha önce bu fikir yer almıyorsa" konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Neresi iyi bu venomun birader ? sen sanırım adam kesmiyon PVE takılıyon galiba. 1-6da savaşıyorum adamlar spectrum açıp portaldan atlıyolar o kadar elit gidiyor. Venom açabilsek ema ile gitmese spectrumun bi özelliği kalmaz. Ondan diyorum böyle.

9. sıkıntı yok beyelr sperhadın ema yetenegi var bugun spacebalda eıcten duşman klan geldi baya bizimkilere yardım için paso yetenk atım butun spectrumlar sonuyodu adamlar beni arıyodu ben kamulu yetenek basıyodum diycegim o ki tasarımlar hikaye ben sperhadı klan savaşında sevdim :D

10. michael666

michael666 User

sizde SPECTRUM kullanın ozaman. Oyunda gelişmekdd ve güclenmek icin SPECTRUM şart sizin gibi full artı full olmayanlar var böyle iyi. kendinizde SPECTRUM kullanabilirsiniz.

11. [rüya]

[rüya] User

eskiden olsa kesildiğinizde topladığınız palaların bir kısmını kaybetmiş olacaktınız.bizim zamanımızda güçlüler palaya adam kesmeye gelmezdi kestikleri adamların çöplerinden pala toplamaya gelirlerdi..bence şükredin ...

12. 10 dakikadır giremiyorum oyun sayfası neden olabilir

13. horozspor

horozspor User

oyun komple goctü de ondan tr4 iptal..!

14. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

oyun fena halde kasıyor hep patladık kapılarda hiç girme daha iyi:S

15. SanitoriuM

SanitoriuM User

benim gemi hadeste kaldı vallaha söylemesi bütün güçlendiricilerin hepsini tekrar isterim kapı da olan gemi bağlantısı kopmaz çünkü

16. az önce kappa kapısı yapıyordum.oyun dondu ve iki kere patladım.şimdide oyuna giremiyorum.iki hakkım ve emeiğim gitti bir hak satın aldım.şimdi mod diyecekki elinizde kanıtla birlikte supporta yazın.be hey kara cahil oyundayken yada kapıdayken videomu çekeycektim.ne yapacaktım.. sen söylede ben yapayım çok bilmiş modlar...

17. horozspor

horozspor User

oyun yaklasik 40 dkdir donuk baglanmiyor bu yüzden 2 kere patladim düsmana bu oyun stres atmaya degil stres olmaya yariyor. Cok yazik verdigimiz emekklere...

18. tebrik ederim darkorbit.bir hakımı daha aldı kappa kapısı.mağdur ben ama haklı siz olacaksınız yinede.internetim zayıf flash player hatası vb diyeceksiniz yine..gece gece keyifle bir kapı yapıp umutla iki hercules almayı beklerken sinir küpü oldum şu anda..supporta yazsam bişey değişecekmi söyleyin bana??

19. Marlie

Marlie User

Palladium toplarken toz bulutu içinde 50k 50k damage yiyorum neden ?

20. heryerindemi belli bir yerdemi.?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.