Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. son 8 de 0 ama kıyamet smod gelip şimdi şansınıza bağlı der bence sil konuyu :D

2. i.klaket

i.klaket User

6 havoc aldım 7. havoc için 16 zeta yaptım toplamda 44 zetada tamamladım şansa bağlı :D

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

sayı yazmamışsın ama benim 20 kapı 3 havoc.yani 7 kapıda 1 tane.

4. Merhaba ,

Şu an için bir kaç değişiklikle konu yayındadır. Yeni bilgi v.b. şeyler gelirse güncellenir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

5. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

6. Merhaba ,

Sorunsuz şekilde düzeltildiği zaman duyurusu yapılır arkadaşlar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Farklı tarayıcılar ile denediğinizde durum aynı ise belki genel diyebiliriz fakat genel değilse daha çok internet bağlantı hızındaki ani değişimler/düşüşler nedeniyle de yaşanabilir.

İyi forumlar.

8. 7havoc vardı enson değil ondan bir önceki sözüm ona 2 kat yerin dibinde kapı etkinliğinde 11 zeta yaptım 1 kere aldım 9 oldu ondan sonra son 2 kat yerin dibinde kapı etkinliğinde 9 zeta köşeli sıfır...şans işte..

9. Merhaba ,

Herkes değişik sayılarda Zeta kapısı yaparak Havoc 'larını tamamlayabiliyor. Artık şans / şansızlık ya da adına ne derseniz değişkendir.

Şöyle söyleyeyim son yaptığım 10 zeta'dan çift kapı ödülü zamanı 2 tane aldım. Geri kalanlardan alamadım.

İyi forumlar.

10. Merhaba ,

Yaşanan sıkıntıyı bildirmiştik yani ne zaman çözüleceğini bilemiyoruz fakat çözüme kavuşacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

11. Pleiscone

Pleiscone User

En yakın ortalama Vengeance Arctic tasarımı ne zaman satışa çıkar acaba veya ortalama bir süre alabilirsem sevinirim :)

12. Merhaba ,

Bu tür şeyleri önceden bilgisi gelmedikçe bilemeyiz. Zaten bilgisi gelirse çevirisi / düzenlemesi yapılır forumda ilgili bölümde paylaşılır.

İyi forumlar.

13. Pleiscone

Pleiscone User

Cevap için teşekkürler kolay gelsin.

14. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

15. Pleiscone

Pleiscone User

Konu kilitlenebilir.

16. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

17. DK1002

DK1002 User

Çifte kapı geldiğinde yapacaksınız, 21 zeta 10 havoc 17 kappa 8 hercules var bende. Taktik falan da yok inanmayın onlara

18. Aliens

Aliens User

Ben 40 küsür Zeta'da fulleyebilmiştim ki bir Havoc Mavi kutudan çıkmıştı. Herküllerim Fullendiğinde ki 12 kapı da fullendi, sadece 1 Havoc'a sahiptim. Yani çıkar ya da çıkmaz bu tamamen şans işi.

19. hafta sonu olsa gelirdim iyi eğlenceler
    :)

20. DARKLORD

DARKLORD User

ilk yaptığım zetadan sonra 4 tane yaptım boş çıktı sonra çift kapı ödüllerinde 5 kapı yaptım 4'ünden havoc aldım. taktiği falan yok şans işi sen zeta yapmaya devam et ödülleri iyi zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.