Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Teşekkür ederim. Kural ise kilitlenebilir
    İyi akşamlar.

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

3. [[ZORO]]

[[ZORO]] User

Onca gemilerim varken cıtadel goli vega pusat Deişitiremiyorum oyundayken Ulaşabilcek Gemin yok dior ? Yardımcı olun

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Gemi degişmek için şirket üssünde olmalısın.

İyi forumlar.

5. Arkadaşım anasayfa hangar kısmından gemileri seç ve sağ usttekı yıldızı işaratle böylece oynama ekranında direk değiştirebilirsin :)

6. Kirmizi mod bazen oyundan ciktigimizda veya portaldan atladigimizda klavye tus kombinasyonlari sifirlaniyor bu sorunun duzeltilmesi gerekli iletirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

KIRMIZI. bunu beğendi.
  7. support tan rahatsızım ilgi alaka yok bir konu var ya ben derdimi anlatamıyorum yada orda mesajlara cevap verenler anlamıyor

bu bağlamda supportun en yetkili ismi ile nasıl görüşebilirim cette adminlere dedim alakadar olmadılar (görüşme ayarlayamayız dediler) şimdi burda forumda ki görevli arkadaşlara söylüyorum beni en yetkiliniz takım lideriniz ile görüştürebilir misiniz veya burdaki konuyu ona bildirin bana nasıl ulaşacağını veya ona nasıl ulaşacağımı anlatayım

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  8. kaos*06

kaos*06 User

supporta yazdığınızda size memnun kalıp kalmadığınızı soran bir anket var onu doldurun ve en sonunda kendi fikrinizi yazabileceğiniz bölüm var oraya yazabilirsiniz..

9. Dostum supporttan bende sikkayetciyim modemime İP bann atilmis nedense supporta bildirdim boyle sorun yok diyor baska bir ip ile chat aciliyor ama ?

Bu support bir ise yaramayacaksa neden oradalar ?

10. kaos*06

kaos*06 User

ön sayfadan değiştire gelmesini istediğin gemiyi önce favorilere eklemelisin bunuda yukarıda arkadaş anlatmış..sarı yıldız işareti olan gemiler favoridir ve değiştirme sayfasında görünürler.

11. kaos*06

kaos*06 User

valla tam 40 günü geçti ürettiğim iris gemiye gelmedi yazıyorum 40 gün öncesine en başa dönüyoruz.resmen *****geciyolar bizimle dua ediyorumki bunlar bu ülke yönetiminde söz sahibi değiller yoksa halimiz nice olurdu..şikayetçi olmayan varmıki supporttaqn..

12. Daha açıklayıcı olmuş teşekkürler :)

13. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Yoğunluktan kaynaklı aksaklıklar olabilir.

Onun haricinde ilettiğiniz sorunlara ellerinde olan imkanlar dahilinde yardımcı oluyorlar. Harici konuları da yetkili yere ileterek sorununuzun çözülmesine imkan sağlıyorlar.

İsteğinizi Support'a bildiriniz, yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

14. Durduk yere ip bann yedim support bunu goremiyor ve bunu acamiyor.

1 aydir chatim bozuk bu sorunu supporta defalarca illetim modemi resetleyin cerezleri silin dediler ben bunlari zaten defalarca yaptim su sacmaliga bir care bulunsa.

15. sayın cm yardımcı olsalardı burda bu konuyu acmazdım zaten eğer bu hafta icinde takım lideri ile görüşemezsem almanyayı arayacam bakalım illaki bi dert dinleyen bulacaz

16. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bizim yetkimiz sizlere çözüm yolları sunmak ve önerebileceğimiz tüm yolları denemişsiniz.

Göremiyor demek biraz yanlış ifade olmuş, gözükmüyorsa yapabilecekleri bir şey yok.

IP bann olsaydı kaldırılırdı.

İyi forumlar.

Merhaba,

Yetkili biriyle görüşme isteğinizi iletiniz.

Bir sonuç alamazsanız tabii ki istediğiniz yeri arayabilirsiniz.

Ancak bizim buradan bir müdahalemiz bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

17. ben müdahalede bulun diye bir şey yazdım mı yazdıysam kusura bakmayın yanlış yazmışımdır

sizden sadece takım liderinize onla görüşmek istediğimi iletmenizi istedim

18. Benim bu sorunum nasil cozulecek ?

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Şikayetiniz veya Sorunuzu nedir ?

İyi forumlar
    Merhaba

Support IP ban olmadığını söylüyor diyorsunuz.

Bu tür konuların yetkilisi supporttur.

Forum ekibi bu durumlarda bir müdehalede bulunamaz.

Sorununuzu support ile halletmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar

20. Tamamda ben ne kadar supporta bas vursamda acmiyorlar yok ayagina yatiyorlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.