Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

İhiyaç halinde başvurulara bakılmaktadır. Ayrıca sunuculara göre de değerlendirme yapılabiliyor. Sayıları eşit tutmak gerekir. Başvurunuz muhtemelen çook eskide kalmıştır, S modumuzun verdiği linkten tekrar başvuru yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Nasıl bir hata alıyorsunuz? Resim atabilirmisiniz?

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. şimdi benim 23m şerefim var ve 900 bin küsür rütbe puanım var şirket değişirsem bu rütbe puanı ne kadr düşer..

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Rütbeler hiç bir zaman sabit kalamaz. Rütbe atlamak için sadece siz uğraşmıyorsunuz. Birçok kişi uğraşıyor bu durum cıtayı her gün biraz daha arttırmaktadır. 50.000 Rütbe puanını binbaşı olduğumu hatırlıyorum eskiden benden daha eski olanlar varsa onlar bu puana albay bile oluyordu. O günlerden bu güne sıralamadaki oyuncuların tp ve şp lerine göz atmanızı istiyorum. Ayrıca şirket değiştiren hesaplar da olabiliyor. Bunlar puanlamayı daha çok etkiliyor. Rütbe sistemi yerinde çalışıyor ama sizin yaşadığınız durumları düzeltmek için bana göre rütbede hesaplanan puanlamalar azaltılmalı. Oyunda sana ait olmayan çöp toplasan rütbede eksi yiyorsun. İç savaşta düşman klan kesiyorsun çok bir şey kazanamıyorsun. Geminin türü bile rütbede hesaplanıyor sade bir hesaplama olsa her gün her gün büyük artışlar olmaz.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

11.500.000 şerefiniz kalacak yani yarısı gidecek. 115.000 Rütbe puanınız eksilecek. 775.000 rütbe puanınız kalacak.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Sorunuza yeterli cevap aldıysanız ve konu çözüme kavuştuysa bilgi verirseniz seviniriz. :)

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Şu anda genele açık olduğuna dair bir bilgi yok maalesef. Geçenlerde de bu şekilde gözükmüş girenlerin hesapları bug'ta kalmıştı. Resmi bir bilgi olmadıkça bizler bir şey diyemeyiz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. Sayin Bp ekibine Lütfen dikkate alınız Demaner 11 günlügüne gelicekti 1 gün geldi giti Ticket atık spporta Telafi olarak tekrar gelir dediler konu da herhalde 1 gün yazıyor ne olacak o 2. sorum ise Bu ay telafi etkinligi veya hitac flan gelicekmı ?? '''

9. Merhaba ,

Demaner testi için dün test server'ı açıldı ve bugün Türkiye saati ile 16:00'da kapandı. Uygun bir şekilde düzenlendiği zaman normal server'lara getirilebilir diye tahmin ediyoruz.

İyi forumlar.

10. Teşekkürler forum katila bilir kisa surede geri dönüş yaptiniz icin tesekkur ediyorum

11. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

12. Dün obsidiyen kutusundan Blaze Venom tasarımı çıktı ama gemi ortalıkta yok..
    Yardımcı olursanız sevinirim

Dün obsidiyen kutusundan Blaze Venom tasarımı çıktı ama gemi ortalıkta yok..
    Yardımcı olursanız sevinirim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2017
  13. venom tasarımın yoksa kullanamazsın

JUPlTER bunu beğendi.
  14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşımızın yazdığı gibi Venom geminiz olmadan Blaze tasarımını göremezsiniz.

Keyifli forumlar.

15. alfa beta gamma kapıları ne kadar bölünme kristali veriyor

16. ~~BULUT~~

~~BULUT~~ User

sayın admın ve sevgılı oyuncu kıtlesi bu seprom rafınerısının kapasitesini 50 bın yapamazmıyız. bide argeler şuan fahiş urilere sıfırlanıyor buna bi çözüm bulalım..
    bukonu gerçekten sorun olmaya başaldı ...

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Gözlemlerime göre belirli bir sayıda vermiyorlar.

2 ve 10 arasında değişebiliyor verdikleri bölünme kristalleri.

İyi forumlar.

18. peki bu galaksi kapıları şansı sonlara doğru azalıyor mu başlarda çok fazla çıkıyor son 4 parça kaldı 1000 gg bastım cıkmıyor başlarda 1000 gg basınca 30 olan kapı sonlarda 4 parça vermiyor

19. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Skylabdaki seprom deposu maximum 9079 olabilir.

Arge sıfırlamasına gelirsek, ilk arge sıfırlama 1000 uridium istiyor sonra iki kat artarak ilerliyor.

İsterseniz bu konuları Güncelleme ve Fikir Havuzunda anket hazırlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

20. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Galaxy Kapıların yüzdelik bir şansı vardır. Birazda şansınıza bağlıdır.

Aşağıdaki resimden yüzdeleri görebilirsiniz.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.