Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tesekkurler :D Konu kapatıla bilir eyw 48 saat içinde kesin bi Bilgi gelir ama degilmi ?

2. EKİM

EKİM User

MErhaba,

Biz teşekkür ederiz :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

3. kendi şirketini kesen ceza almıyor mu

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Nerede kestiğine bağlı uba da kesenler ceza almıyor ama normal haritada eksi şeref ve kredi olarak ceza alıyorsunuz.

İyi forumlar.

5. boyut savaşlarında kastediyorum

6. Toprağım galiba farkedilmiyor yada basit birşey olarak görülüyor malesef

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile eksi şeref filan almıyorsunuz.

İyi forumlar.

8. Bir oyun hatası daha. Gerçi ben önceden biliyordum bu hatayı, iletildi denildi öyle kaldı.

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Arkadaşlar bizler oyunla ilgili iletilmesi gereken şeyleri raporlayıp merkeze yolluyoruz. Forum üzerinde bizlerin yapabileceği bu kadardır.

İyi forumlar.

10. Merhaba ,

Oyun hatası mıdır bilemiyorum fakat 3D oynarken hareketli oluyorlardı. Belki 2D oyunda bir şekilde eşitleme yapılmış olabilir.

İyi forumlar.

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  11. şimdi ben klanda tekim yan hesaptan klana para aktarıyorum klanda 200m birikti ve ben bunu çekemiyorum haftalık 5m çekebildim anca bunun beklemeden başka bi çaresi yokmu acaba ??

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Klan ödeme sisteminde Klana yeni üye olan bir üye için maksimum ödeme miktarı 5.000.000 kredidir.

Üyenin klanda bulunduğu her hafta için bu rakam 10'ar milyon artar.(Örneğin 2. hafta 15.000.000 veya 3. hafta 25.000.000 gibi)

Klana çıkış tekrar giriş yaptığınızda yeniden süre sıfırlanır.

Haftalık en fazla 250.000.000 kredi ödeyebilirsiniz.

Beklemekten başka çözümü yoktur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2017
  13. tamamdır teşekkürler

JUPlTER bunu beğendi.
  14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Rica ederim,biz teşekkür ederiz.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Size keyifli oyunlar dileriz.

İyi forumlar.

15. artık isyan ediyorum bu bigbointe kardeşim hergün nasıl sepromlu oluyor bir adam ya ben sarı taşa zor yetişiyom adam hergün sepromlu adaletsiz oyun 300 k nasıl vurur sepromsuz değil yani hergün boyle arada sırada değil seprom bugu var oyunda bunu bulun kapatın

16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu başlığınızun tamamı büyük harflerden oluşamaz. Lütfen bunu düzeltin, yapamazsanız yardım isteyebilirsiniz.

Oyunda 300k vurmak artık şaşılacak birşey değil. RSB+Beyaz ve roketler ile birlikte Full bir gemiden böyle sayılar görebiliyoruz.

Bir oyuncunun hergün sepromlu olması da şaşılacak birşey değil. Tutumlu davranıyor olabilirler. Oyun açığını kullanıyorlar gibisinden ithamlar pek doğru değildir. Eğer karşılaşırsanız böyle bir oyuncu ile supporta şikayet edebilirsiniz.

Oyunda seprom açığına dair bildirim almaya devam edersek bunu gerekli yere ileteceğimizden şüpheniz olmasın.

İyi forumlar.

17. korsan kutuları hakkında bilgi alabileceğim bir paylaşım var mı mavi kutu ne verir kırmızı ne verir gibi ?

18. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kırmızı ve Mavi korsan kutuları hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

19. teşekkürler.

20. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz görevimiz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.