Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DK1002

DK1002 User

Almanya serverında aegis ve citadel 80 bin uridium, inanmayan bakabilir. Biz hala 300 bin uri verelim haha

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

Oyun almanların olduğu için tabi onlara öncelik vericekler biz ne kadar kaba etimizi asfaltta parçalasakta bişey değişmiycek

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D yeni tasarımlar değilde ben cerrah bekliyordum 700k uri var %30 indirimle bana 270k uriye denk gelecek cerrah belki bi iki tasarım beğenirsem başka şeylerde alırım

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

hacım iyi güzel hoşta tasarımlar ne alaka sadece gemilere aktar sıstemı getırseler zaten goliden ageise bir şey aktaramıyoruz ben test svde denedım sadece tasarımlara aktarabiliyoruz dahada zorlaştı + boşu boşuna uğraştılar :D bu boş bir iş şahsen

5. geçen cuma geliştirme indirimi çıktı mı ? çıkmadıysa yarın çıkacaktır kendimi ayarlayım

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Buradan Tarihlere ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

7. credits lede alabileçekmiyiz taşları dükkana gelince

8. M3T4

M3T4 User

credits ile alinacagi kesin mi? bakin uridium var yeterince, eger credits ile alinacagi kesin ise urimi bugun pilot profili icin harcayacagim, eger credits ile satilacagi kesinse lutfen bunu teyid edelim yoksa uzun suredir bekledigim cerrahi alamayacagim.

9. Orion Adminin Dediğine Göre Tek fiyatmış bir taş almak için hem kredi hem uridium verecekmişin ona göre kendini hazırla İyi Forumlar.

M3T4 bunu beğendi.
  10. Hergele

Hergele User

büyük ihtimalle yarın çıkacak

11. Creditse satılacağına ihtimal veriyor musunuz?

Creditse satılsa cerrah 1.205.000, EMA 13.500, 200 adet x4 11.000, 1000 adet x3 6900 credits olur.

Bu mantığa göre 330 bin küsür EMA, 72 milyon küsür x4, 110 milyon küsür x3 vs. vs. alabiliyorum :)

Creditse satılmayacak..

12. Merhaba ,

Şu anda hala sıkıntı devam ediyor mu yoksa düzeldi mi bilgi verebilirseniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2016
  13. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

14. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

15. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

16. Merhaba ,

Oyuna girince etkinlikle ilgili pencere açılmıştı sanırım farkedersiniz. Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

17. Merhaba ,

Çıkış ve Varış bilgileri ile maps.google üzerinen güzergah bilgisi alabilirsiniz. Vasıta olarak maalesef bilgim yok.

İyi forumlar.

18. Merhaba ,

Böyle bir geminin geleceğine gerçekten inanıyor musunuz ? Resim üzerinde oynanarak yayınlanmış bir resimdir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

19. Merhaba ,

Zamanında da Pusat tasarımı ilk önce sadece Türkiye sunucularındaydı. Bir kaç ay sonra diğer server'lara da eklediler. Şimdi olan durum biraz daha farklı fakat her server'a gelecektir.

İyi forumlar.

20. Merhaba ,

Bazı deneme ve kontrol amaçlı olarak biraz erken eklendiler. En kısa zamanda diğer server'lara da eklenecek biraz sabırlı olmaya çalışınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.