Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. otomatik mesaj geliyor zaten birde ayrı böyle bir mesaj geliyor :D

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

O gelen fake dediğiniz mesajı mail adres kısımlarınızı silerek bize buraya resim atabilir misiniz.?

İyi forumlar.

3. <html><head><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1254"><title>2000Charge/DirectPay Giriş Bilgileri</title></head><body>Katıldığınız için teşekkür ederiz, banka havalesini tamamlayamadıysanız, aşağıda daha fazla bilgi bulacaksınız:BR><BR>İşlem Numaranız: DPT8200944<BR><BR>1.IBAN havalesi seçin:<BR><BR>2.2000Charge bilgilerini aşağıda görüldüğü gibi girin:<BR><BR> Ödeme yapılacak kişi (Alıcı Adı): 2000Charge<BR>Alıcı IBAN No: DE44 512 308 00 000 000 7297<BR>BIC Swift Kodu: WIREDEMMXXX <BR>City: 85630 Grasbrunn<br>Ülke: Almanya<BR>Miktar: 1.99<BR><BR>Para Birimi: Euro<BR>Detay (Not): İşlem No DPT8200944<BR><BR>Biz fonlarınızı aldıktan sonra (ki bu 1 ila 2 iş günü sürebilir), tarafınıza erişim verilecektir. <BR>Herhangi bir problemle karşılaşırsanız veya sorunuz olursa buraya e-posta göndermekten çekinmeyin.<br><br>2000Charge'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!<br><a href=

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Oyuna giriş yaptığınız ekrandan supporta form oluşturup ,genel sorunlar kısmını seçiniz.

Evvelki ticket numaranızı ve istenen belgeleride ekleyip sorunu izah ediniz.

Bu şekilde yaparsanız olacağını ve geri bildirim alacağınızı düşünüyorum.

İyi forumlar.

5. evet doğru hesaplamışım ama tr1de bu kadar kurmay albay yok bunun yarısı yani 3 kurmay var bu hesaplara görede 30 tane albay olması gerekiyor

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bence bir şirkete 30 Albayda oldukça yüksek bir rakam.

Genel kayıtlı oyuncu sayısı ile aktif oyuncu ,1 level üstü oyuncu sayıları olarak hesapta farklılık oluşuyor olabilir.

İyi forumlar.

7. apachi_55

apachi_55 User

bence genede bu işte bir hata olduğunu düşünüyorum yeni kayıtlı gemiler oynanmıyorsa bir süre sonra siliniyor veya zaten düşüyor bu rakamlarda bi saçmalık olduğunu düşünüyorum

8. ardabrn67

ardabrn67 User

beyler 2d de görüş alanı azaltma yada fazlalaştırma nasıl oluyor

9. ctrl basili + maus tekerligi ileri geri yap bazi tarycilar oluyo

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

2D oyun ekranında 3D oyun ekranındaki gibi görüş yakınlaştırılıp uzaklaştırılmıyor.

İyi forumlar.

11. Eskiden bu durum mevcuttu fakat bazı tarayıcılarda görüş alanı genişlemektedir.

İyi forumlar dilerim.

12. sunlime

sunlime User

1-) Lütfen gelecek etkinlikler ve diğer şeyler daha güncel şekilde bildirilsin...
    Daha doğrusu neden bu tablo güncellenmemiş...

2-) Oyuncular zaten eski senelere göre azaldı... (2008 den beri oynuyorum)
    İnsanlarla dalga geçer gibi daha yüksek uridium çarpanları gelirken (helix %400-%399) arada gördüğüm üzere x2 ve x3 de geliyor direk kaldırılmasını istiyorum ve eminim ki başkaları da bu şekilde düşünüyor...

Not: link paylaşmak umarım yasak değildir...
    Not2: 2 adet isteğim var ve belirttim... Yetkili kişilere iletilmesini istiyorum...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2017
  13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği forum içi olsa dahi link paylaşmak yasaktır.

Gelecek olan etkinliklerin tümünü bilmediğimiz için paylaşamıyoruz. Twitch yayınlarını takip ederseniz Seth admin bazen etkinlik tarihlerini söylemektedir.

Sizin belirttiğiniz konu günlük kayıt defteridir. Gelecek olan etkinlikleri içermiyor. Önceden gelmiş olan etkinliklerden fikir edinerek gelecek olan etkinlikleri tahmin edebilirsiniz buradan.

Bazı etkinliklerin tarihleri burada yer almaktadır.

Eğer x2 ve x3 ün kaldırılmasını ve diğer oyuncularında bu fikirde olduğunu düşünüyorsanız Güncelleme ve fikir havuzunda bu konuyu anket hazırlayarak açabilirsiniz.

İyi forumlar.

14. sana katılıyorum kardeşim ülkedeki durum söz konusuyken heleki (bazılarına göre saçma gelebilir madem durum kötü para yatırma gibi ,ama ben çalışan bi insanım program kullanmam paramı yatırırım akşam 2 saat oynar cıkarım ) x3 kalkmalı blitz saleler her hafta cıkmalı etkinlikler arttırılmalı doğumgununden sonra hiçbişey gelmedi takvim ödüllerinin bitmesinden sonra bi umut bekliyoruz etkinliği indirimler artmalı dükkandaki

15. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sizinde eğer fikirleriniz, oyuna gelmesini istediğiniz yenilikler varsa Güncelleme ve fikir havuzunda konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

16. Arkadaşlar Ve Moderatörüm İlk Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim ...
    Ben Hesabımın E Postasının Şifresini Hatırlamıyorum.
    Oyuna 3 Yıl Önce Başlamıştım
    E Postayı Geri Almayı Çok Denedim Ama Başaramadım ... Başka E Postaya Geçirmek İçin Ne Yapmam Lazım ... Lütfen Acil Destek

Son düzenlenen: 21 Ocak 2017
  17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği tamamen büyük harflerle yazmak yasaktır. Lütfen mesajınızı düzenlermisiniz.

E-postanızı değiştirmek için buradan yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

18. Merhaba ,

Ben bir taraftan npc kesip kasarken gördüğüm kutuları topluyordum. :)

İyi forumlar.

19. Merhaba ,

Ben aklımda olanı söyledim hatırladığım kadarı ile 170 ile 200 arası vuruyor olması lazım. Alternatif olarak boş duran bir gemiye 1 tane LF-4 koyup npc'ye cıkarak çıkan rakamları takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

20. Merhaba ,

Rütbe sistemine dahil toplam kaç oyuncu varsa ona göre değişir. Eğer rütbe sistemine dahil olmayan oyuncular ( hesaplar ) varsa onlar etkilemez.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.