Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HOKKABAZ

HOKKABAZ User

Merhaba ben tr2 sunucusunda oynuyorum sabahtan beri ganimet açıyor tasarım nanolar ve bo2 çıkıyor sadece lf4 çıkmıyor globala yazdım sadece banamı çıkmıyor diye kimseye çıkmıyormuş sorun var heralde şans falan demeyin eskiden daha fazla çıakrdı oranımı düşürdüler

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Genel bir sorun yoktur. Eğer bu konuda bildirim alırsak gerekli yere iletiriz.

İyi forumlar.

3. PLS__54

PLS__54 User

Çark uçuş düzeni ve promerium hesaplamadım 450 hızına çıkartmıyor.

Her iki gemide de donanımlar aynı. Defalarca kontrol ettim. Sorun olan gemimin TP'Sİ 1.159.510.404 diğerinin yani 400'lere kalkanı gidenin TP'si 175.915.212.
    Konfiler v.s. herşey aynı. Sadece Oyun ekranındaki çubuktaki destekler kısmında fark var. Kalkanı yüksek olanın destekleri yüksek. Bu neden kalnaklanıyor çözemedim. Yüksek olan gemi ile pek fazla da oynamıyorum.

4. PLS__54

PLS__54 User

Anlaşılan bende şans yok. 100 000 uri bastım neredeyse hepsi cephane. 2 lf3 çıktı 1 hız jeneratörü, 1 kalkan. 3 kat şansta böyle ise işim var

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Dükkan kısmında desteklere bakar mısınız aldığınız destek var mı orada ne kadar süre kaldığı yazar ,ama hız konusu ya taş besleme ya gemi farkı yada diroit uçuş düzeni ile alakalı.İtici motorların sayılarını kontrol ediniz birinde eksik olabilir.

İyi forumlar.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bende lf4 konusunda şanssızım uzun zaman içinde her helix günlerinde deneyerek tamamladım, size tavsiyem sürekli aynı haritada şansınızı denemeyin çeşitli haritaları gezerek açın.

Uridiumla İndirimli günlerde anahtar alıp ,çift kat kapı günlerinde zeta kapısı yaparak anahtar biriktirip ,helix günlerinde açabilirsiniz.

Birde Sohbet kısmına açtığınız konuları yanlızca görevliler görür,oyuncu arkadaşlarımız göremeyeceği için fikir alışverişiniz olmaz o sebeple destek almak istediğiniz konuları genel konular yada yeni başlayanlar bölümüne açabilirsiniz.

Bundan sonra şansınızın bol olmasını dilerim.

Farklı sorunuz yok ise konunuzu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. PLS__54

PLS__54 User

Her iki gemide de dükkandan destek almadım. Kalkanı yüksek olana pek önem vermiyorum zaten.

Dükkandaki destekler süreli zaten. Bu gemi ise uzun aradan sonra tekrar 1 ay önce başladığımdan beri sürekli böyle.

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Geçenlerde telafi amaçlı destekler verilmişti o sebeple yazmıştım.

Yazdıklarım dışında kendiliğinden bir artış oluşmuş olamaz gemilerin slot sayıları aynı.Ekipman ,gemi farkı ,diroit yada besleme olabilir.

Hangarlar buga girmiş ve sorun oluşmuş olabilir, ikisinde de konfigrasyonları sıfırlayıp tekrar dizebilirsiniz.

Dilerseniz supporta yazıp incelenmesini isteyebilirsiniz.

Sorununuz çözüldüğünde geri bildirimde bulunursanız memnun oluruz.

İyi forumlar.

9. PLS__54

PLS__54 User

Anladım. Teşekkürler

10. ben ve diğer bazı arkadaşlarda burda yazdı lf4 çıkmıyor diye bilhassa tr2 de daha ne kadar bildirim almanız lazım iletmeniz için ayrıca kapı parçası da çıkmıyor

11. Hayatımda kutudan lf4 çıkaramamış biri olarak dün 3.kutuda lf4 çıktı bana çıktıysa herkese çıkar :D

12. Draxed

Draxed User

Oyuna yeni başladım bu hammaddeleri en iyi nasıl bulabilirim hangi yaratıklardan çıkar ?

13. Supporta da bildirdim halen cezam açılmadı ne yapmam lazım çok sinirlendim.

14. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Supporttan gelecek cevabı bekleyiniz.

Sorununuzu ancak Support ile çözebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bu konuyu incelemenizi öneririm, tüm montaj malzemeleri hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

Plazmid Devolarium & Sibelon(Normal,Boss,Uber) gibi yaratıkların çöplerinden çıkmaktadır.

İyi forumlar.

16. Sadece bugünki LF-4ü sormuşlar :cool:

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. tamam bende ona göre cevap verdim ;)

18. lf3 leri fulemek için birebir bugun

19. Ama dünkü demişsin :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Gece 2 de başladı işte bugün :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.