Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Kesin bir şey söylemek zor fakat eğer geçen hafta çıkmadıysa bu hafta çıkabilir.

İyi forumlar.

2. Merhaba ,

Mesajınızda ne demek istediğiniz gayet açık ve hatta yanılmıyorsam Türkiye forumunu bırakmıştınız ama bir süredir gördüğüm kadarı ile sadece laf sokmaya çalışıyorsunuz. Merkez'den bize gelmiyorsa gece yatınca yarın forumda ne yayınlasak ne uydursakta duyuru yapsak diye düşünmüyoruz. Bize gelen bilgilerde hata varsa , sonradan bir takım nedenlerden dolayı değişiklik yapıldıysa ya da bilerek hatalı bilgi yolluyorlarsa bunun sorumlusu Türkiye forumu değildir. Almanya ya da İngiltere forumlarını tavsiye ediyorsunuz ya işte o tavsiyenize ilk başta kendiniz uyabilirsiniz. Beğenmiyorsanız Türkiye forumunu takip etmeyebilirsiniz.

Neyse zaten az çok sizi tanıdığım kadarıyla nasıl olsa anlamayacaksınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

3. tr6 serversa ben aylardır çekiyorum o sorunu farklı pc ve şehir denedim(lap top yok ordaki pcler).farklı browser da da aynı yine aynı

4. Merhaba ,

Genel bir sorun olmayabilir bilemiyorum. Şimdi denedim her hangi bir sorun yaşamadan giriş yapabildim.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

5. Merhaba ,

Gemi Fuarı Etkinliği'nin denenmesi ve kontrol edilmesi amacı ile geçici olarak böyle bir düzenleme yapılmıştır. Yani bahsettiğiniz durum geçicidir.

İyi forumlar.

6. Taşları crediyle aldığımızı düşünürsek eğer gerçekten az bir crediye cerrah tasarımına sahip olucaz. Acaba burada açıklanan fiyatlarda sıfırlar konulmayı mı unutuldu yoksa darkorbit ekibi tüm oyuncularına bir güzellik mi yapıcak? :D

7. belkide taslar satılabilecek onların fıyatlarıdır alım dıye dusunmeyın

8. hayır. 20 mayıs günü katlayıcı aldım. o günden beri devam ediyor. supportdan da destek alıyorum ıp ve ıd imi attım herseyimi kontrol ettiler fakat fayda sağlamıyorlar hiçbir şekilde. çözüm üretmeyi bırak sorunu & sorunun kaynağını bile bulamıyorlar. sakın bana supporta yazın demeyin artık. Sorunum devam ediyor.

9. Merhaba ,

Sizin alışınız Uridium ile satışınız ise kredi ile olacak büyük olasılıkla :)

İyi forumlar.

10. i.klaket

i.klaket User

uridium ile satın alınacak taşlar orda yazan kredi miktarları taşları sizin satma fiyatınız. aynı lf3 ler gibi düşünün uri ile alıp kredi karşılığında satabiliyorsunuz. taşları satma özelliği etkinliğin ilk gününden beri vardı zaten hangara girip tüm envanteri açtığınızda orda istediğiniz taşın üstüne tıklayıp satabiliyorsunuz.

11. Hepiniz sağolun bilgilendirme için. Modum kilitlenmesi uygundur.

12. Merhaba ,

Rica ederiz yarımdı olabildiysek bize yeter.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

13. Merhaba ,

Kuyucu admin'in dikkatine diyerek forumdaki konunuzun link'inide ekleyip ID ve IP adresinizide yazarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

14. tamam. umarım bir çözüm üretirler artık. kaç yıllık darkorbit oyuncusuyum. bu tür uzun süreli çözümlenmeyen hatalar insanı çileden çıkarıyor artık.

15. Merhaba ,

Umarım çözüme kavuşturulur. Tam olarak hangi nedenle olduğu tespit edebilseydik en azından daha iyi yardımcı olabilirdik.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

16. Bende arada bir yaşıyorum o sorunu sürekli sayfa yeniliyorum gelene kadar.

17. valla kıyamet admin sorunu belirleyebilsek en azından çözüm için uğraşırız ama yok yani. arkadaşıma söyledim hesabıma girdi sıkıntı olmadıgını söyledi ama ben girdigim de sonuç aynı. istiyorsanız kilitleyin. Supportdan sonuç alamadığım takdirde yeni bir konu açacağım. Saygılar

18. Merhaba ,

Bende forum üzerinden alternatif çözüm önerilerini yazdım. Gerisi maalesef bizi aşıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

19. Şu taşlar o kadar saçma fiyata gelmiş ki bu fiyatı belirleyenin hayal dünyasını merak ediyor insan :confused: 500*375=187.500 uridyum plazmid+195.500 uridyum hurdadan desek adam pusatı almak için 383 bin uridyum harcar :D yahu pusat zaten 250 bin uridyum kim belirledi bu fiyatı :D Hiç kimse parçaları çıkartsaydın satın almana gerek kalmazdı diye saçmalamasın 2300 hurda+500 plazmid çıkartana kadar 250 bin uridyum kasarsınız rahat neyin kafası bu fiyatlar bir açıklama yapın yahu :D

20. Ve Beyin yavaşça uzaklaşır:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.