Genel Oyun Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 1 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

dün akşam tr1-tr5 de sorun olmuş konu açmışlar sadece 1 kere tp şp telafisi oldu ve sonrasında hala birçok serverda sorun mevcut neden nasıl olduğu muhtemelende bilinmiyor. yanlış hatırlamıyorsam tr4 olan rahat giriş yaparken tr6 olan sorun vardı halbuki serverla birleşik ama server seçiyor sorun ? şimdi bende de sorun mevcut tr2 deyim uzun süre denedim açılış sayfası bile gelmedi , geldi bağlanmadı , bağlandı ama bu sefer gemi sayfası yüklemedi acayip acayip işler işte sizde biliyorsunuz sorunları zaten , bu teleafi diye verilenlerden sonra inatla etkinlik yapdılar biz oyuncular itiraz etmemize rağmen lag donma bağlantı sorunu portal sorunu halen devam ediyor oyunculara etkinlik getirip vip indirim katlayıcı çektiriyorlar ki bunların telefiside olmuyor garip bir şekilde
    bir arkadaş paylaşmış ispanyol forumunda terör girdabı gelme ihtimali var diye . vip indirim ve katlayıcı çektirilecek oyunculara ama sorunlar halen devame diyor ve bu hangar yeniliği sebeb oldu sanırım şimdi de anasayfa sorunu var .
    birde bu birleştir ve geliştirme de ki buglar rsb ema semprom hatta cromium telaşında malzeme alanlar , pro lazeri bo3 geliştirenler ne zaman ban alacak ? son cromium da kuıper bugu ile alan aldı malzeme onların ceza alması ne olacak ?

bunlardan hiç haber yok ama sürekli para verin etkinlik yapıyoruz tavrı var , suan ben giremiyorum anasayfaya girse oyunda akışı yok . bunların hepsi merkez ekibe yazılan yazılar
    size yazılan kısmı tüm bu sebelerden raporlarınıza hem yaşanan sorunlar için telafi , hemde bugları yapanlara ceza uygulanmasını ve oyun içi adaletin sağlanmasını bekliyoruz acil...

birde ekleme yapayım konuya : bu çerezler anasayfada ki her alan bölüm için farklı çıkıyor ve darkorbit.com , tr2.darkorbit.com , bigpoint.com bunlar tamam anladık peki doubleclick.net , facebook.com , google.com wwwgoogle.com bu çerezlerin oluşması normal mi ? bunları engellersem 2 kısımda yazdıklarımı yani lag portal atlama sorunlarına yardımcı olur mu ? yoksa aksine izin mi vermek lazım ?

Son düzenlenen: 1 Haziran 2020
  2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Sorunun genel bir sorun olduğunu biliyoruz, yalnızca TR oyuncuları değil diğer sunucularda oynayan oyuncular da bu durumdan etkilenmektedir. Bu kadar yaygın olan ve çerez silmekle düzelmeyen durumun ne yazık ki belirtmiş olduklarınızı da engelleyerek çözülebileceğini sanmıyorum.

Ek olarak çerezler kısmındaki bahsettikleriniz oyunun bir tarayıcı üzerinden oynandığı için bağlantılı linkler olabileceğini düşünüyorum. Fakat şuanda izin vermek ve engellemek hiçbir artı sağlamayacaktır.

İyi forumlar.

3. smoonrise

smoonrise User

admin bu birleştir , geliştirme bölümündeki bugan haksız fayda sağlayanlar ne olacak ; üstüne son cromium daki kuiper açığından haksız kazanç elde edenler ne olacak ? bunlar ile ilgili neden hiç bir tavır , bilgi paylaşımı , ceza işlemi gibi duyuru yok merkezden ....
    raporlayın tekrar unutulmadı unutulmayacak bunlar diye konu açıyoruz bak oyunda herkez 16 level pro bo3 geziyor bug sayensinde

gerekli cvp verilip raporlama yapılacaksa konu kilitlenebilir merkez banlamadıkça ben aralıklar ile konu açıp hatırlatacam
    illa kanıt alıp bugdan banlama olmadı diye ilerde bug banlırsak isteğinize göre bug banlaması yapıyorsunuz diyip kanıt mı sunmak lazım bu merkeze !!! yada desinler bugsan yararlanan oldu ama biz tespit edemedik başarısız olduk banlama ceza veremiyoruz desinler bizde bilelim.

Luminous bunu beğendi.
  4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bizler oyunda herhangi bir açık bulunduğunda, sizler tarafından bizlere herhangi bir açık iletildiğinde ilgili açığı bütün ayrıntılarıyla merkez ekibe bildiriyoruz. Zaten burada bulunma amaçlarımızdan biri de tam olarak bu değil mi?

Bahsettiğiniz durumları da raporladık ama bu raporlamalardan sonra -banlama kısmında- ne gibi aksiyonlar alındı veya alınması planlanıyor hiçbir bilgimiz yok. Keşke bu konuda gelişmeler bizler aracılığıyla sizlere paylaşılsa da durumu hep beraber görebilsek ama yapacak bir şeyimiz yok.

Ben yine de konunuzu adres göstererek bu durumu tekrardan raporlarıma ekleyeceğim, umarım en kısa zamanda gerekli aksiyonlar alınır/bizlerle bilgi paylaşılır.

Konunuzu bu doğrultuda kilitlemiş bulunuyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.