Genel Oyun Sorunları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 8 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben bu oyuna 2011de başlamıştım arada girip ara ara oynardım. Bi hafta önce yine eskisi gibi oynamaya başladım tallon kristallin vs kesiyordum günde 1-2 saat. Devamında fark ettim ki uridim miktarı düşmeye başladı, gittim netten baktım soğuma diye bişey gelmiş :D Bot kullanımını önlemek için falan filan da bu olay nasıl bana dokundu onu anlamadım. Yani günde 2 saat tallon kesmek anormal bir durum mu oldu ? Öte yandan açık arttırmalarda 1.000.000.000 parayı x2 lazere basandan tut açık arttırmayı domine etmiş hileciler ve ban yemiyorlar. Trajikomik sevdiğim iyi bir oyundu bu hale gelmesi üzücü, çocukluğumun oyununun :)

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Azalan getiri-Soğuma Aynı dediğiniz gibi 3. Parti yazılımların elde ettiği haksız kazancı ortadan kaldırmak amacı ile yapılmış bir sistemdir.
    Etkilenmemek için haritalarda dolanarak kasılmanız ve kapı yapmanız sizin yararınıza olacaktır. 3. Parti yazılımlar sürekli aynı haritada aynı npcleri kestiklerinden dolayı böyle önlemler alınmıştır.

İyi Forumlar.

3. Mineral

Mineral User

Bende bu tür adaletsizlikler sadece dünyada olur sanıyordum meğer uzayda daha büyük hortumcular varmiş.Bunlar daha hortumcu çıktı:D