Öneri Genel Oyun yapısının eleştirisi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Shirei tarafından 22 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zan-zun

Zan-zun User

kardes suan merkez de demeki gelir iyiki otolara ses cikarmiyorlar yada diger 3 parti kulanan oyunculara bu saaten inan bak birsey olmaz keske oyunu birakmadan bende kulansaydim simdi pismanim para verdik bos yere bide oyunda kim kaldiki youtube bak ne demek istedigimi anlarsin suan serverlerde sadece tiklama yada oto kulanan oyuncular var

sene 2008 2013 arasi iyidi bu oyun birde yokarda arkadas yazmis okudum hani sikayet yada buraya yaziyoruz kimsenin umrunda degil hakkli yazmis buda benim oyuna girmiyorum forum da birakiyorum kalpbini kirdigim varsa af ola devamli forumda icimden geleni yazdim yeri geldi 1 ay ceza yedim yeri geldi hic girmedim darkin --- cikdi bye benden bu kadar

2. Mineral

Mineral User

Öncelikle gūnaydïn.Ben sirke,tiyatroya(tabi cok õnce),vb programlara eğlenme amacıyla giderim.Belki bazilari farkli amacli gider bilemem.Bu mecranın sıfatı aksiyon, öznesi oyundur.Bakıyorum yıllardır ne sıfatına ne özüne uygun olmayan ilkesini ,benliğini kaybetmiş şekilde yol alıyor.Fakat ben oyun oynadığım dönemlerdedir bu 2 kriteri dolu dolu yaşayan biri olmuşumdur herşeye rağmen.Cunku amaç net ve ortadaydi.Sizde itirazlarınızı yapın ama õnemli olan sizin orada ne icin olduğumuzdur ilkesine ve hedefine ilerlemenizdir bir adımda olsa. Eğlenin eğlenin eģlenin..Herşeye rağmen.

3. Bu oyunun yöneticileri daha 6 ay önce 13 senelik oyuncu ismim (dodge viper) sırf bir araba markası olduğundan telif içerebildiğinden beni 1 ay cezalandırmışlardı. Yani ne oldu da birden Bigpoint'in kafasına taş düştü de benim 13 senelik ismime taktı onu anlamıyorum?

Neyse bu konuyu geçelim.

Oyunun en büyük sorunu şu an flash player. Bu teknoloji öldü ve 2021 olmasına rağmen indirilebilir client hala bu teknolojiyi kullanmakta. Unitye geçmekte çok geç kaldılar 2016-2015'de youzu bu oyunu satın aldığında 2-3 sene içerisinde biz unity'e geçeceğiz diyorlardı aradan neredeyse 6 sene geçti ve hala ortada elle tutulur bir şey yok.

Oyuna gelen dengesiz yamalardan ve yönetimin hilelere karşı pek adil olmayışından bu oyun ne yazık ki popülerliğini kaybetti. Her şey pay to win olduğu için de insanlar bu durumdan bıkıp kolaya kaçıp hile kullanıyor. Ancak burada sorun şu tamam oyun yönetimi para kazanmak istiyor olabilir ama bunu senelerce güç dengelerini değiştirecek şekilde kullandılar ve her seferinde yapmayın dedikçe inadına yaptılar.

Oyuncu topluluğunu bile bile öldürdüler kısaca. Killmedium gibi sayılı yayıncıları soğuttular oyundan ama sonra her seferinde mail adresime "DarkOrbit'i neden bıraktın dodge viper?" gibi bir mesaj yollanıyor komik. Tamam en azından otomatik bir mesaj ama bu hala gönderiliyorsa oyunda bazı değişikliklere gidersiniz değil mi?

Oyunda şu ana kadar pek değişen bir şey yok düzen açısından. Hile yapan her şekilde yapıyor senelerdir en kısa sürede bannlanacak densede Almanya ne yazık ki bu konuda yetersiz kalıyor. 2012 yaz ayında çok sağlam bir bot bannlaması yapılmıştı daha bunun gibi bir şey gelir mi emin değilim. Unity geldiğinde önlem almazlarsa hilelere karşı yine bu oyun kendi topuğuna sıkmış olacak ama son kez sıkmış olur. Nedeni gayet basit. BP şu an maddi açıdan zor durumda. Forumda yıllar önce reklam yoktu. BSGO gibi çok ciddi oyunlarından bazılarını kapatmak zorunda kaldılar. Bu seferde hilelere karşı önlem almazlarsa bu kadar yatırım çöpe gidecektir.

Son düzenlenen: 8 Haziran 2021