Genel Sorunlar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 13 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zan-zun

Zan-zun User

aynen sesis olun suan darkobrit yonetimi uyuyor rahatsiz etmeyin adamlari suan onlar pvp serveri para getirecek konularla mesgul ler rahatsiz etmeyin adamlari oyun su gibi akiyor vip inidirim katlayici satisi yerinde oyunda hic sorun yok herkez durum dan gayet meymun
    oyundaki
    botlari
    buglar
    daha aklima gelmeyen hileler
    dedim ekip uyuyor suan oyunda rutbe sorunlari daha daha bir cok sorun varken 14 yasini kutluyor darkobrit daha yasi ufak belki 18 yasina girerse sorunlari hal edecekler bazen forum bazende facecok sayfasina takip ediyorum 218 bin takipcisi olan bir yer begeni 18 kisi sadece 18 kisi begeniyor :DDD
    demeki gozden iyice dusdunuz
    dedim uyumaya devam son gaz allah rahatlik versin

2. Oyunu bitirdiler iyice, yeni server umut vaat ediyordu, küresel oto oldu yazık..

3. Niye sessiz ve yavaş okudum ki :D

4. okurken gözlerim kanadı..

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca konuşmacı köşesine taşınmıştır. Belirtilen sorunlar Teknik Ekibin çözmesi gereken sorunlardır. Yönetim ile tam olarak alakası bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

6. yerden göğe kadar haklısın doğum günü etkinliğine bakın örnek katlayıcılar 3 gun var 4 gun yok tekrar 3 gun var 4 gün yok katlayıcı suresi yedi gun sırf katlayıcı çektirtmek için.... geçenelerde getirdiler gg si bol içeriği bol bir gunluk sonra kaldırdılar şimdi kutulara bıkıyorsun içerikten sırf credi x1 cephane şaka gibi :))) tamam hadi oda olamsın insan bi ortasını bulur yaw diğer konul arıda söyleme ye gerek yok herşey ortada

Son düzenlenen: 14 Aralık 2020