Gerçek dostlar, takım arkadaşları arıyoruz Türkiye 6

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gollum003 tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gollum003

gollum003 User

Klan Serveri : Türkiye 6
    Klanın Şirket Kısaltması :MMO
    Klanın TAGI : тнє
    Klanın Adı : †hε lεĝεπδƨ
    Üye sayısı: 10
    Klan Rütbesi : 596 (yeni açtık.)
    Vergi oranı : %2
    Üyelerde Aranan Şartlar :
    • Gerçek bir takım oyununa yönelik oyuncu olmalı,
    • +16 yaş ve üzeri olmalı,
    • Raidcall, Skype, Teamspeak 3 kullanmak zorunlu.
    • En az 5 saat online olmalı,
    • Levelin bir önemi yok, ( biz arkadaşımıza yardımcı olucaz.)
    • Klanımızda bayanlar olduğu için arkadaşlarımıza saygılı olmalı,

Klan Tanıtım: Merhaba arkadaşlar ben klan lideriniz Barış Tarım. Yaşım 21. Aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti doğumlu olup, K.K.T.C'de ikametgah etmekteyim.
    Oyundaki hedefimiz her klan gibi en iyiler arasında yer almak. Pek çok online oyunda klanımın adı SoNNokta olarak tanınır. Ve halada farklı oyunlarda klanımız bulunmaktadır. Yasak olduğu için oyun isimlerini veremıyorum.
    oyunda söz sahibi olan klan olmak, çok kolay olan birşey değil. Bunlar için zaman lazım, Emek lazım, Alın teri lazım. Kendimize baskınlara çıktıgımızda bizimle komutlarımıza uyabilecek takım arkadaşları arıyoruz. Levelin, Ekipmanın hiç bir önemi yok. BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR !
    İyi forumlar.

2. İyi bari geleyim chat bannlı ama onlardan birini kullanmam, Razer Comms var onun dışında adam varsa kasarım sizi...

Yetki vermeyi unutma ;)

3. gollum003

gollum003 User

basvur :)

4. -Dum :D

5. gollum003

gollum003 User

verdim yetki hoşgeldın :)

6. Razer yok değil mi ?

7. gollum003

gollum003 User

erdem konuyu kılıtlettırcen he :D

8. Yok daha neler :) Şimdi buradan olmayacak, sen tek kasıl ben öylesine takılıyorum oke :)

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bu oyunu kızlardamı oynuyor

10. gollum003

gollum003 User

bayan arkadaslarımız bulunmakta :)

11. Gollum oradamısın ?

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bilmiyorum kız olduklarını nerden biliyorsunuz belki kız olduklarını söylüyorlar olamazlarmı :)
    birde bende tr6 da oynuyorum

13. gollum003

gollum003 User

skypede konustugum, veya 10 yıllık real arkadasımdanmı suphe edıcem ? sacmalamayı bırak bence dostum :)

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben nerden bileyim senin real arkadaşların olduğununu :) ben chat te arkadaşl olduğunuzu sandım :)

15. gollum003

gollum003 User

sanaldan arkadaşlık olmaz :) bunu iyice ezberle dostum :) fotografta yanımdakı kız şu an benımle aynı evde darkorbit kasıyor :)

16. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Tmm dostum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.