Gerçek oyunculara az vurma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CrдZy___TüRk... tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba Benim gemim ve diroitlerim full lf3 olduğu halde gerçek oyunculara ancak 2500 civarı vurabiliyorum. Bu oyun yaratıklarında 4500-5000 arası iken gerçek oyucularda neden böyle oluyor?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

- şeref puanınız varmı? Varsa bu oyunculara verilen hasarı düşürmektedir. Ayrıca sıktığınız konfigürasyonlarıda kontrol ediniz.

İyi Forumlar.

3. Şu anda 250 bin şeref puanım var ama puanla ne alakası var onu anlamadım. Ayrıca konfilerin ikiside aynı yani gemi ve diroitlerde full lf3 dolu.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Gemi türünüz nedir?

-Şeref puanı miktara göre hasar azaltmaktadır. Gerekli bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. TheMaster

TheMaster User

Şeref puanı - deyse normal oyuncu gemilerine az hasar verirsiniz. Eğere yaratıklara daha fazla vurduğunuzu iddia ediyorsanız tek sebep Uzaylı Avcısı arge puanıdır ya da yaratığa fazla vuran lazer cephanesi kullanıyor olabilirsiniz.

6. Gemim goliath tasarım olarak enforcer kullanıyorum ve uzaylı avcısı argesi daha açılmadı. Üsttede belirttiğim gibi x1 ile slota 5000 vururken gerçek oyunculara 2000-2500 oluyor nerdeyse yarıya düşüyor.

7. belki pvp yaparken konfiyi değiştiriyosundur hafif konfideysen normaldir :)

8. daha önce belirttim konfilerin ikisindede gemi ve diroitler silahla dolu fark gösteren sadece jenaratörler:(

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sizin seviyenizdeki bir gemi x1 lazeri ile yaratığada düşmanada aynı vurması lazım. Eğer konfigürasyonlarınızda sıkıntı görmüyorsanız lütfen bu durumu supporta bildirin inceleme yapabilirler.

İyi Forumlar.

10. support ile daha önce bir görüşme yaptım ancak bana güçlendirici olmadığı havoc olmadığı bunlar olmazsa ancak bu kadar vuracağımı söylediler ayrıca oyun hesabıma giriş yapıp baktılar ancak bi sorun görmediler şu an benim sorunum halen devam etmekte yani düşmana bile 5bin vurabilmek için illaki güçlendiricimi almalıyım?

11. Merhaba ,

Uçuş düzenlerine dikkat ettiniz mi ? Konfigürasyonlarınızı da kontrol ediniz. Eğer şeref puanlarınız eksi ( - ) değilse konfigürasyon hatası olabilir.

Son olarak bütün ekipmanları her iki konfigürasyondan çıkartıp tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip malzemeleri dikkatlice yerleştirip tekrar kontrol ediniz.

İyi forumlar.

12. Öncelikle merhaba, kongürastonlarda gemi ve diroitlerde full lf3 takılı her 2 konfigürasyondada bunu kullanıyorum sadece 1 ve 2 de kalkan ve hız jenaratörleri değişiyor. Uçuş düzeni ise belli bir avantajı olmayan sıradan uçuş düzenini kullanıyorum.
    Tarayıcı olarakada google chrome kullanıyorum ve önbelleği silsemde faydasını görmedim.

13. Merhaba ,

Farklı tarayıcılar ile denemeler yaptınız mı ? Yani Chrome dışındaki tarayıcılar ile deneyiniz.

İyi forumlar.

14. Şu ana kadar chrome dışında opera ve firefox kullandım ama hala aynı.

15. (Patiq)

(Patiq) User

ya arkadas görüyorumki arkadaş daha dun baslamadı oyuna baya bır bılgısı var bu hasar dususu bugda kalmıs olabılır nebılım bu hatayı support nasıl bulamaz goremez oda bı ayrı tuaflık umarım duzelır

16. Merhaba,

Supporta tekrar iletmeniz de fayda görüyorum.Supporta mesaj atarken cevap gelmediği takdirde ard arda mesaj atmamaya özen gösteriniz.Cevabın gelmesini bekleyiniz.

İyi Forumlar

17. Yine aynı cevabı cevabı vereceklerinden korkuyorum ama ne yapalım bi daha mesaj atayım o zaman
    5 senedir oynuyorum bu oyunu:(

Tamam bir daha mesaj atayım ama yine aynı cevabı vereceklerinden korkuyorum. Teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2015
  18. Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.