Gerçek Para İle Alış Veriş Yapanlara Çek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

87,5%
  2. Hayır

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar konudan anlayacağınız üzere alış veriş yapan üyeler için ufak bir fikrim var.

Dikkat ! Aşağıda ki sayı ve oranlar oyun tarafından düzenlenebilir sadece mantık önemlidir !

Mesela bir oyuncu 100 tl alış veriş yapıyor fakat 100 tl alış veriş oyun içi ekipman yada uri alınca sistem bir çek versin.

Bu çek ne işe yarar ?

Bu çek indirim yapar

100 tl harcama yaptınız = alacağınız bir sonra ki üründe %20-25 arası indirim yapılacak

200 tl ve üzeri harcama yaptınız = alacağınız sonra ki üründe %30-35 indirim olacak.

45 tl veya 50 tl alış veriş yaptınız = alacağınız sonra ki üründe %10-15 indirim olacak.

S.S.S :

-Peki bu çekler birleştirilebilir mi ?

Hayır birleştirilemezler

- Peki süresi var mı bu çeklerin ?

Bu çeklerin 1 ay süresi vardır

- İyide nerden alacağım ?

E-posta adresinize link gönderilecek o link e tıklamanız yeterli olacaktır böylece dükkandan aldığınız malzemeler indirimli olacak

- Kaç defa kullana bilirim ?

Sadece bir kez çek kullanıldıktan sonra tekrar 50 yada 100 yada 200 ve üzeri alış veriş yaptığınızda tekrardan e-postanıza gelecektir.

- Peki bunu oyun dükanında kullanabilir miyim ?

Hayır

Son düzenlenen: 7 Ekim 2014
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mantıklı +1 bigpointin zaten imzandaki tanktan 1 milyon tane alıcak parası olduğu için küçük bi indirimden bişey olmaz :D

3. İmzada ki tan 30-35 milyon $ yani 60-70 milyon turk lirası ediyor

O kadar zengin miler yav o_O

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

salladım :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Muhabbet ortamına dönüştürmeyelim arkadaşlar.Sizler acemi değilsiniz forumda anlamıyorum neden böyle hatalar yapıyorsunuz.

İyi forumlar

6. açıkcası benim işime pek yaramaz ama oyuna ciddi para yatıranlar var onlar için güzel olur +1 :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yani indirim oranları bu şekildemi olur bilinmez.Bence hiç sayı olarak ifade etmemeliydiniz.Ancak ben teori olarak destekliyorum.

İyi forumlar

8. hocam sayı elbet değişir fakat mantık şu 50 tl veya üstü alış veriş yapıyorsunuz size sistem ufak bir indirim çeki veriyor... alacağınız paket indirime giriyor ve sadece alacağınız tek bir malzemede kullanabiliyoruz.

50 ve 50 den sonra alış veriş yapınca sonra indirim oranı artıyor...

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim gibi ben mantığını destekliyorum olmalı ancak sayılar bazen olumsuz oylar almanıza neden olabilir :)

İyi forumlar

10. Mantıklı ve güzel hem milleti alışveriş yapmaya teşvik eder ve DO da kazanmış olur :D

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guzel uri paket gibi alimlarda hediye v.b etkinlikler olmali

12. Unuttuğum konular :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bugun biri desmis hepsini gun yuzune cikarmis iyide olmus bence gormediklerimiz var:)

14. Benim derdim AGB yi oyuna geçirmek.

Daha demin duruma yazdım sildirecem AGByi diye (maksat nabız yokluyordum :D) kimse bir şey yazmadı bu da desteğin fazla olduğunu anlaşılır hale getirdi.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence sizin fikirler guzel uretmeye ve destege devam:D

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  16. GREED

GREED User

Kredi Kartı İçin Böyle Bir Sistem VAr ama çok düşük bir rakam ne yazık ki %10. Yani +1 veriyorum biraz oran arttırılsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.