Gereksiz Abartı chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥FARKETMEZ♥ tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

chat ban süreleri azaltılsın

1. evet kesinlikle

oy sayısı 3
    60,0%
  2. hayır gerek duymuyorum

oy sayısı 2
    40,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben arkdaşlarla grup odasında konuşuyordum arkadaş harita temiz dedi bende gittim düşman beni öldürdü bende b*k temiz dedim [7 gün] ban hayır o kelimeye saatlik ban atsalar bişi demicem 7 gun fazla abartı deilmi

Son düzenlenen: 1 Temmuz 2015
  2. Ben de güçlü birini kestim arkadaşa sevincimi iletirken biji biji dedim diye 7 gün aldım :rolleyes:

3. çok abartı deilmi

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence de çok abartılı. :D Ama bence o kelimeyi sansürle bir de forumda bann yeme. :D En azından 4 harfli eş anlamlısıyla değiştir.

5. böyle iyimi

6. grup odasında klan arkadaşımla konusurken kesdıgım kişi için lavuk yazdım kesılene karşı yazmış oldugum tek kelıme yok banı yersız buluyorum kaldırırsanız sevinirim

7. *CeSuR*

*CeSuR* User

Merhabalar;

Grup konuşmalarınıza sistem otomatik ban atmaktadır. Şikayetçi olursanız eğer fazla abartılı aldığınızdan bunu support'a bildirerek incelettirebilirsiniz.

Keyifli forumlar, iyi oyunlar dilerim

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.