gereksiz atılan sohbet banları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 4747нαуαℓ4747 tarafından 1 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. öncelikle sohbetle alakalı olduğunu düşündüğüm için buraya açtım konuyu eğer yanlış açtıysam lütfen konuyu kaldırmayınız konuyu taşıyınız

gelelim konuya ben son 1 haftadır cmlerden öyle çektimki cmlerin birine kalp koydum onun için bile 2 saat yasakladı bemi sohbetten kısacası cmler benden nefret eder ben onları sevsemde
    benim şuanki sorunum ise şu şekilde=

linkini vermiş oldugum resimi supporta da yolladım ve buradan sizlerle de paylaşıyorum gördüğünüz üzere herhangi bir yasaklı kelime kullanmadığım halde sistem beni 7 gün sohbetten uzaklaştırıyor bu konunun acilen çözülmesini darkorbit ekibinden talep ediyorum.
    yatırım yaptığım bir oyunda böyle muamele görmek istemiyorum bu konuya bir çözüm bulunması gerekiyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2017
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bazen alıntı yaptığımız kısımlar yazışmamızın bir kısmı olabiliyor.Bu alıntıya bakınca hiç bir kusurlu kelime göremeyebiliyoruz.Özelden yada gruptan edilen bazı kelimeler olabiliyor.Her zamanda chat görevlilerini suçlamak doğru olmuyor.
    Ayrıca sistem tarafından yasaklanmışsınız ,Administör tarafından çıkarıldığınız yazmıyor.Lütfen eleştirirken önce emin olalım sonra şikayetimizi yapalım.
    Supporta bildirmişsiniz.Yasaklandığınız yazışma ekrana yansıyacak ve inceleme sonucu size dönüş yapılacaktır.

Keyifli forumlar.

3. ekranta tamami ile görüldüğü gibi ne grubum var neden özelden bir konuşma gerçekleştirdim konuşmanın ciddi anlamında en başında sanki istenmiyormuşcasına 7 günlük bir yasaklanma yedim sadece hadi onu geçtim bide elimde kendisine kalp koydugum için ben
    banlayan bir cm var ona ne demeli ?

bu tür uzun süreli ban olaylarında banlanacak kişinin önceden uyarılması gerekli bence kaldıki küçük ihlallerde bile cmler kullanıcıları uyarıyor fakat ben görüldüğü gibi ne uyarı nede geçerli sebep ile banlandım ve son bir haftadır cmler tarafınadn sürekli banlanmaya devam ediyorum bu durum böyle devam edicekse hiç boşuna para vermeyelim zaten verdiklerimiz boşa gitti sayenizde hatta oynamayalım insanlarla iletişimimizi kesicekseniz bi anlamı kalmıycak yani.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2017
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sistem tarafından yasaklandığınızda bu uyarı gelir.Yani chat görevlisi ceza vermemiş.Siz supporta yazmalısınız gerekli inceleme yapılır haksız bir ceza var ise düzeltilir.

Keyifli forumlar.