gereksiz BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLA|MORBİDANGEL tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuyu nereye açıcağımı bulamdım taşırsanız sevinirim . Şimdi asıl konu. 4 oldu chatde sadece ve sadece (adam gibi klan aranır ) yazıyorum ve 1 saat ban alıyorum dün 3 kere aldım bugün yine yeterya millet hakaret ediyor bot kullandım hesap sattım diyor onlara birşey yok ben sadece 'adam gibi klan aranır' yazmama rağmen ban alıyorum bu nedir ya

2. Bot ve Hesap satmaktan bahseden var ve ban almadı mı yani ?

Adam gibi kelimesi eklendiğinde yanlış anlaşılmalar oluşuyor ve alınganlık olacağından ceza veriyorlar ne yazık ki.

Onun yerine "sağlam klan arıyorum" yazarsan daha etkili olacağını düşünüyorum :)

Kolay gelsin.

3. Öncelikle chatte klan arama odasında yazmayıpta globale yazarsanız ve bunu birkaç kez tekrar ederseniz ban almanız çok normal.Ayrıca bazı şeyler modların gözünden kaçabilir fotoğraflarını çekip supporta yollayabilirsiniz.Forum üzerinden size yardım yapılabileceğini sanmıyorum.

4. Merhaba ,

Chat ile ilgili konularda forumdan yapabileceğimiz bir işlem yok maalesef. Durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.