Öneri Gereksiz ekipmanlar Montaj malzemelerine dönüştürülsün

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve .üYe. tarafından 25 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Ayrıştırma ile Montaj malzemesi elde etme fikri oyuna eklenmeli mi?

1. Evet, oyuna eklenmesi güzel olur.

oy sayısı 146
    97,3%
  2. Hayır, fikri beğenmedim.

oy sayısı 4
    2,7%
  1. .üYe.

.üYe. User

Merhaba,

Bazı arkadaşlarımızın onlarca hatta belki yüzlerce gereksiz ekipmanı duruyordur hangarda ve bu urudiumla alınan malzemelerin aşırı düşük creditslerle satılması bence yanlış. Ayrıca madem uygun meblağlara satamıyoruz bari Montaj malzemelerine dönüştürelim. Bildiğiniz gibi oyunda Scrap gibi elde edilmesi zor olan bazı montaj malzemeleri var ve günlerce bunları toplamakla uğraşıyoruz.

Bunun yerine gereksiz ekipmanları Hangardan, veya hangarın bir alt menüsü olan Hurdalık veya Dönüştürme menüsünden gireceğimiz sayfadan montaj malzemelerine ayrıştıralım.

Extraların dönüştürülmesiyle -> Scrap
    Cephanelerin dönüştürülmesiyle -> Muscosum
    Jeneratörlerin dönüştürülmesiyle -> Prismatium
    Lazerlerin dönüştürülmesiyle -> Aurus
    Tasarımların dönüştürülmesiyle -> Bifenon
    PET protokollerinin dönüştürülmesiyle -> Plazmid
    LF4 Hiperplazmoid -> Khaylon
    LF4 Magma sondası -> Thetratrin
    LF4 Yansıma sondası -> Bifenon
    Centurion tasarımları -> Black Light Takipçisi
    Prometheus Lazeri -> Rinusk

Elde edilebilsin. Bunlar dışında Hangardaki diroit uçuş düzenleri, tüm görsel/istatistik pet/gemi/diroit tasarımları gibi hangarda görünen tüm ekipmanlar da kullanılabilsin ayrıştırmada. Fakat işin kolay olmaması için aşağıda örneklendirdiğim gibi bir tane değil birden fazla ekipmanın feda edilmesiyle dönüşüm gerçekleşsin.

2 Lf3 => 1 Aurus
    3 G3N-7900 => 1 Prismatium
    10.000 MCB-25 => 1 Muscosum

Fikrin kafamızda daha kolay canlanması için şöyle bir resim hazırladım. Ekipmanları ayrıştırma makinesine atıyoruz ve bize montaj malzemelerine ayrıştırıyor. Bu resim ve yukarıda belirttiğim değerler tamamiyle örnek olması açısından kendi belirttiğim değerlerdir illaki böyle olması gerekmiyor fikir daha da iyileştirilebilir.

Lütfen Ankete katılın ve konu hakkındaki yorumlarınızı olumlu veya olumsuz belirterek destek olabilirsiniz.

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2019
  2. -Star-

-Star- User

Şu kalabalık yapan pet ve droit tasarımları dönüşse çok iyi olur gibi.Ekstra,jeneratör gibi malzemelerin dönüştürülmesinin ne gibi sonuçları olur bilemiyorum.Sanırım açık artırma fiyatlarında bir artış görülür,oyuna yeni başlayan arkadaşlar ekstra almakta zorlanır diye düşünüyorum scrap'in diğer montaj malzemelerine göre daha değerli olduğunu düşünerek.Sonuca gelecek olursam geliştirilmesi ile birlikte gerçekleşmesi gereken bir fikir diye düşünüyorum.

Benden +1 ^^

3. .üYe.

.üYe. User

Teşekkür ederim değerli yorumun için.
    Konuda belirttiklerim sadece örnekler. Bunların dışında kalan diroit uçuş düzenleri, pet/gemi/diroit tasarımları gibi diğer ekipmanlar da dönüştürülebilir elbette bu fikir dahilinde.

Ayrıştırılan ekipmanlardan gelecek malzemelerle de zaten Montajda kullanarak daha güçlü ekipmanlar elde edebilirler. Açık arttırmaya gelirsek kamuflaj CPU'lar, iris, Lf3, BO2 ve günlük veya haftalık alınan gemiler dışında her şey çok ucuz. Neredeyse tüm extralar 10k creditse bile alınabilir. Bu sayede Açık arttırma eskisi gibi canlanır ve oyuncular kredi kazanmak için birlik halinde çalışmaya başlarlar. Şu an benim elimde o kadar credits var ki ne yapacağımı bilemiyorum Skylab sayesinde. Skylab da daha etkin şekilde kullanılmaya başlanır fikrimce.

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ bunu beğendi.
  4. Kesinlikle olmalı. Önemli olan ana fikir iceriklere takilmayin onlar duzeltilir. Emeğine saglik.

5. KATALONYA

KATALONYA User

6. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Fikir olarak güzel hatta oyunda artık çözüm bulunması gereken büyük sorunlardan biri,hangarları fazlasıyla meşgul eden droit görsel tasarımı pet görsel tasarımı ve tabi kalkan hız jeneratörü v.s malzemelerin elden çıkarılabilmesi.gerçi jeneratörler şu an satışı gerçekleştirilebilen ekipmanlardan ve onlardan istediğimiz zaman kurtulabiliyoruz ama diğer tasarımlar tam bir bela.Birde hiç bir işe yaramayan ve full gemilerde hangarda yer kaplamaktan başka hiç bir işe yaramayan Dağıtıcı lazer III ler var.Ne satışa ne takasa açık değiller.Bu yüzden ilk olarak onların raporlanması ve bir an önce hangarlarda rahatlama sağlanmalı diye düşünüyorum.Diğer bir konuda irislerin satışınında kapatılması taraftarıyım,bununda raporlanması ricamızdır...

Benden +1

7. .üYe.

.üYe. User

Aynen öyle içeriği fikrin kafamızda canlanması için detaylandırdım, içerik düzenlenebilir.
    Bu malzemelerin elden çıkartılması değil sadece. Hem elden çıkartıp hem de kazanç sağlamak. Yoksa çok değerli malzemeleri küçük bir miktar creditsle elden çıkarmak işin üzücü yanı.

teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar.

8. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Fikriniz dediğim gibi güzel ve inşallah ses getirir ve kabul görür,ama ne yalan söyleyeyim o görselleri kredisiz bile elden çıkarmak isterdim=)

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Full elit gemilerde görsel droit tasarımları çok fazla oluyor. Genellikle o sorun ediliyor. Konuya bunu da eklemenizi öneririm. :)

anakin5555 bunu beğendi.
  10. .üYe.

.üYe. User

Ekledim modum tavsiyeniz için teşekkürler. Belirttiğim gibi tüm görsel/istatistik gemi, pet ve diroit tasarımları dahil hangarda görünen bütün ekipmanlar fikre dahildir.

VALEYARD ve MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Mükemmel düşünülmüş bir fikir kesinlikle +1

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ ve .üYe. bunu beğendi.
  12. çok güzel bir fikir gelde anlat eziklerde faydalanır saygılarımla

13. bir +1de benden harika fikir

14. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Mükemmel. !

15. .üYe.

.üYe. User

Desteğiniz için teşekürler.

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ ve WolfWar bunu beğendi.
  16. güzel fikir assembly :D var disembly neden olmasın credits ile satmak yerine parçalara ayırabilmekdaha iyi olur

.üYe. bunu beğendi.
  17. .üYe.

.üYe. User

Teşekkürler. Bu şeklide montaj da daha kullanışlı olur :)

18. katılıyorum umarım bu konu daha yukarılara çıkar ve gerekli ilgiyi görür

.üYe. bunu beğendi.
  19. anakin5555

anakin5555 User

şiddetli +1

.üYe. bunu beğendi.
  20. Aliens

Aliens User

Eşleşmelerin hatalı olduğunu düşünsem de ana fikri o kadar iyi ki, oyum: Olumlu!

.üYe. ve anakin5555 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş