gereksiz emek harcama

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve SARI*PAŞA tarafından 17 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SARI*PAŞA

SARI*PAŞA User

yanlış anlaşılma.

Son düzenlenen: 17 Ocak 2025
  2. Hesabınıza giriş yaparken neden banlandığınıza dair bir açıklama görmüş olmanız gerek. Oradaki ibareye dikkat edin. Hiçbir şekilde GİŞ'e aykırı bir eylemde bulunmadıysanız hesabınız geri açılır. Support geri dönüşü için bekleyin. Bir oyun hatasını kullanarak aşırı derecede kazanç elde etmek veya makro programları da hesap yasaklanma sebepleri arasındadır.

3. asıl merak ettiğim 12 senedir hertürlü bot kullanımı aktif olan admin cm bozuntularının hesaplarını daha doğrusu sattıkları korumalı hesapları kesmekten yoruldum ama bu oyunun içine eden kendine admin veya cm diyen vatandaşlara inat oyuna devam siz bot ve programla ben natur keseceğim alayınızı

4. Bu hesaplarda admin rütbesi gördünüz mü? Eğer görmediyseniz bu bilgiye nasıl ulaştınız merak ettim doğrusu. Sizin tabirinizle “Korumalı Hesap” diye bir şey varmış mesela, onu biraz açar mısınız?

5. evet hangi admin çakmasının hesabını kestimde hesabım boşaltıldı aynen yine söylüyorum gücün ancak buna yeter bot ve programla oyun oynarsın hesap çalarsın başka ne işe yararsın evt pardon hesap çalarsınız

6. DamDamSeze

DamDamSeze User

Support arka planda işler çeviriyor. Reportladığımız hiçkimse banlanmıyor, arada sırada kimsenin görmediği kendi halinde takılan bir kaç garibanı bulup banlıyorlar o kadar. Serverda btta bulunan gemilerin %80'nini 10-20 kişi kontrol ediyor ve hepsi işbirliği içinde hesap satışı yapıyor.