Gereksiz klan güncellemesi !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PRΘTΘTYPE tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski klan sistemi gelsin mi ?

1. Evet gelsin.

oy sayısı 5
    83,3%
  2. Hayır gelmesin.

oy sayısı 1
    16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun zamandır oyunu oynamıyordum ama geri döndüğümde bu klan sistemine gelen yenilenmeyi gördüm.Bu yenilenmede klan parasını istediğimiz kadar değil bu yeni sisteme göre çekebiliyoruz.Oyunda olmadığım için klanda para birikmişti ama bu parayı klandaki üyelere istediğim gibi dağıtamıyorum ne kadar saçma birşey.Hazır klanda para birikmiş ama ben bu parayı adamlarıma dağıtmak için haftalar beklemem lazım.Bazı konularda okuduğuma göre bunun yapılış nedeni klandan para çalıp kaçmayı onlemek içinmiş zaten klana yeni gelen adama yetki verende suç var.DarkOrbit uzun zamandır bu klan sistemiyle gidiyordu ve gayet iyiydi şimdi ise bu gereksiz klan güncellemesi oyunu berbat etti.Benim demek istediğim bu klan güncellemesini geri alsınlar.Ayrıca DarkOrbit forumuna ''ŞİKAYETLER''diye bir bölüm açılmalı.
    (Nereye yazılıcağını bilemedim yanlış yerde ise FM konuyu lütfen doğru yere taşısınlar.)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu gereken yer olan Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açınız ben konuyu taşıdığımda seçenekler yer almayacaktır konuyu kilitliyorum lütfen linkteki konuya açınız.

PRΘTΘTYPE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.