Gereksiz pet ve gemi malzemeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 21 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sürekli aynı pet tasarımlarının olması yeni gelen 4 seviye protokol ve modüllerin önemi açısından yani demek istediğim gemide bulunan ihtiyaç fazlalığı malzemelerin uridium olarak satılabilmesini neden mümkün değil milyonlarca uridium harcıyoruz sonra yeni eşyalar geliyor hepsi boşa çıkıyor buna bir çözüm bulunması gerekmez mi konuyu gerekli yerlere iletmek istiyorum

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Öncelikle bir yerlere bir şeyler göndermek kolay ama ses getirebilmesi için size destekçiler gerekiyor. Biz bu yüzden bu tarz konuları güncelleme ve fikir havuzuna taşıyoruz. Sizin konunuzu da güncelleme ve fikir havuzuna taşıyorum. Sadece oylama eklemeniz biraz da konunuzu düzenlemeniz gerekmekte. Size örnek bir fikir P.E.T. tasarımlarının gemi tasarımları gibi sadece 1 tane sahip olabilmemiz. Buna ait detaylı bilgi hazırlarsanız eğer destekleyebiliyorsanız örnek görsellerle sunum hazırlarsanız merkez ekip bunu göz önüne alacaktır. Ama bu yeter derseniz maalesef fazla bir şey beklemeyin derim.

İyi forumlar,

3. Birşeylerin değişeceğini bilsem inanın daha ayrıntılı ve daha düzenli geri sistem ayarlardım ama oyuncuların istekleri hep göz ardı ediliyor kusura bakmayın

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Size bir değişim örneği vermek isterim. Aylık giriş bonusu Türkiye forumundan çıkan bir yeniliktir buna benzer birkaç örnek daha var. Siz ne kadar istekli ve güzel şeyler hazırlarsanız emin olun merkez ekip bunları göz önüne alarak güncellemeler yapacaktır.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.