Gereksiz sistem banlarında ne yapabiliriz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba , gereksiz yere aldığımız sistem banları hakkında ne yapabiliriz. Resimde görüldüğü üzere herhangi bir hakaretim veya taşkınlığım yok direk ban aldım sebebinide anlamış değilim.
    İlgili mercilerin banımı açmasını rica ediyorum. Veya bu konuda ne yapabileceğim hakkında yol göstermenizi rica ediyorum.
    Global Avrupa 6 server -By_CeSuR-

2. ya sorma birader bende gereksiz ban aldım bunlar iyi alıştı ya ufak birkelime etsek hemen ban la o zman bu chat niye varrrr!!!

3. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle ( server ve ID ) durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

4. RexMarium

RexMarium User

Bunun en büyük nedeni oyunculara chat moderatorlüğü verilmesidir. Şu anda , bir chat modetatörünün klanı ile savaş halinde olduğumdan dolayı yaklaşık 10 gündür chatte yazdığım her kelime sonrasında banlanıyorum.

5. TheMaster

TheMaster User

Katılıyorum.Düşman klanlarımızın bazı gemileri Chat Moderatörü yediremeyip arkadaşlarımı chatten banlıyorlar. Şimdi bir mod gelir şöyle der:" Chat moderatörleri oynadığı sunucuya panelleri verilmez. "
    Bu söze inanmıyorum adam tsye geliyor ben cmyim sizi banlıcam diyor yapıyor.

Bazı arkadaşlarım 1 ay banlı, bazıları bilinmeyen bir zamana kadar kim neye inanmak istiyorsa inansın ama ben inanmıyorum.
    Yetkili biri isterse oyun nickiyle CM nickini özelden verebilirim.

6. Merhabalar;

Sizin ts nize gelip size ben cheat moderetörüyüm diyen her kişiye inanmayın.Eğer böyle bir durum varsa supporta şikayetinizi dile getirin.

İyi forumlar.

7. TheMaster

TheMaster User

Modum adam çift yıldız. Savaşlı olduğumuz klanda. Chatten onlara birşey dedinmi kendi görev satinde banlıyor adam direk. Çocuk sanmayın sizde bizi kanmayın felan. Biliyoruz neyin ne olduğunu.

8. Merhaba ,

İnanmayabilirsiniz ve zorla inandırmaya çalışmayacağım.

Görevli cm'ler oynadıkları server'da görev alamaz. Daha önceden de bu tür söylemler olduğu için Chat Admin'leri ile konuşmuştum. Bana 3-4 admin " oynadıkları server'da kesinlikle görevlendirilmezler " cevabı verildi. Benim bildiğim de bu şekildedir.

Ayrıca şikayetlerinizi forum yerine support'a yapabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.