Gereksiz Soru Şimdiden Özür Dilerim :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™KaRaGöLGe™ tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merak ettiğim bir şey var şuanda gerçek hayatta 2017 yılındayız peki ''Darkorbit Yılı'' kaç ? :)

Şimdi içinizden ne diyor yahu bu diyorsunuz ama bazı etkinliklerle 2177 yılında işte şu oldu filan tarzı başlıyor ortama uygun olsun diye darkorbit yılı kaç acaba hiç merak eden oldu mu :)

2. Lion

Lion Guest

Merhaba;

Darkorbit bigpoint şirketi tarafından kuruldu. Ve 2006 yılında BETA sürümünden çıkarıldı.

İyi forumlar.

3. titans___

titans___ User

bende bir soru sorabilrmiyim bu zone kapısı linki varmı birde yeni diroit tasarımının

4. Merhaba ,

Oyundaki gelişim ve ilerleme ile ilgili tarih yani hangi yıllara istina'den bir hikayesi var bilmiyorum fakat ileri yıllara özgü diye tahmin ediyorum. :)

Kapı ile ilgili SSS hazırlanıyor. Biter bitmez ilgili bölümde paylaşılacaktır.

İyi forumlar.

5. Modum yanlış anladınız :) örneğin.

Nostromo Ambassador seni fraksiyon liderlerinin biri statüsüne sokacak. 2641 yılında Kristal Ateşkes Anlaşmasının imzalanmasına katkı sağlayan bu uzay gemisi artık senin. Şık, diplomatik bir dokunuşa sahip, çatışmalarda gücü fark edilen bir uzay gemisi.

6. Hy2205

Hy2205 User

bence 3583 yılında falandır. Zaten bu yıl muhabbeti sadece dünya için geçerlidir, başka gezegenler işin içine girince yıl hesabı hepten kayıyor, dünya yılı dersek baya ilerde olsa gerek günümüzden.

titans___ bunu beğendi.
  7. GREED

GREED User

Ooo tahminde mi bulunuyoruz ? O zaman tahmin edim bakim ;
    2581
    Kenarda dursun belki bu tarihte cidden uzaya çıkarız :p :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.