Destek GEREKSİZ YÜKSEK TEKLİF VERENLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bugün krediyle aegis almayı planlıyorum.Sabah baktım 200 mil civarı basılmış teklifte.Şimdi bakıyorum adam sanki alacakmış gibi günün ortasında 900 milyon basmış.Bu sitem kredim olmadığından değil fazlasıyla var ama adamlar durduk yere fiyatı yükseltiyorlar ve günün ortasında bu miktarı basmanın mantığını da çözemedim.Buradan kredi ile gemi alan oyunculara sesleniyorum.Sürenin sonunu bekleyip öyle teklif verin.Son olarak fiyatı ne olursa olsun bu gece alacağım....

2. Adam istediği fiyatı basar.Full adam x2 ye 1 milyarda basar 1 milyonda kendisine kalmış bir şey.Boş konu diye düşünüyorum.

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kredisi çoksa basar bunu sorgulamak yanlış olur ihalede zamanlama önemli değildir,isteyen istediği miktarı istediği zaman basar,almakta oldukça kararlı görünüyorsunuz inşallah alırsınız ...

İyi Forumlar.

4. Açık arttırmadaki bir güç gösterisinden ibarettir.Günlük dosyasına 150 milyon basan kişiler yapıyor genelde bunu.Ama normal karşılamak lazım, çünkü isteyen istediği parayı istediği zamanda açık arttırmaya basabilir.Güç gösterisi olsa dahi.:)

5. şahsen en çok seviğim şey öreneğin 50 li kamu bizim serverde ortalama 200m ye gider 300 m yi başladığı gibi basarım çaresiz çaresiz ekrana bakarlar ya ahauhaha çok zevkli ya :D

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Son olarak tekrarlayıp konuyu kilitliyorum.

Kimsenin hangi ekipmana ne kadar basacağı onun özgürlüğüne kalmıştır.Elindeki credinin bir kısmınıda basabilir birazınıda.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.