Geri Döndüm :) Camtasia 8

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lezgin tarafından 16 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lezgin

lezgin User

Merhabalar , bir süredir forumda yoktum bilgisayarımda arızalıydı formattan dün geldi lakin verdiğimizde 64 bitti bize 32 bit olarak döndü çok canımı sıktı bu durum. Video çekiyorum 40-45 fbs te lakin bunu camtasia'nın içine atıp montajlarken bir anda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bunu nasıl çözebiliriz sebebi 32 bit olması büyük ihtimal ama geri 64 bitte yapamadım. Fraps ile çekiyorum.. :(

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Gözümüz aradı sizi hoşgeldiniz. :)

Bence geç olmadan bilgisayarınızı 64 bite çevirin. Bu şekilde kullanırsanız ve bilgisayarınıza kayıt ettiğiniz bilgilerinizde olursa tekrar format atacağınız zaman bilgileri kaybedebilirsiniz.

İyi forumlar.

lezgin bunu beğendi.
  3. lezgin

lezgin User

Hoşbuldum teşekkür ederim Modum :) zaten 32 biti hiç beğenmedim sürekli hata veriyor mikrofon , kulaklık çalışmıyordu hepsini kendim ayarladım onun için 64 bite çevireceğim yakında , sağlıcakla.

VALEYARD bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Eğer varsa bulabilirseniz Camtasia'nın 32 bit olanı sanırım işinizi görecektir. :)

İyi forumlar.

lezgin bunu beğendi.
  5. lezgin

lezgin User

Var orjinal sitesin'den indirdim ama oda bazen çalışmayı durduruyor o kadar edit yapıyorum bi kapanıyor hepsi gidiyo baştan yapıyorum yine aynı :(

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Boşuna programları yükleyip uğraşmaktansa ki netice de hatayı yapan teknik servis kısa sürede geri götürün 64 bit olarak düzeltsinler.

Tüm programları da ona uyumlu yüklemesini isteyiniz.

Yoksa daha pek çok yüklediğiniz programda sorun yaşamaya devam edeceksiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.