Geri döndüm, nasıl devam etmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve C★.Az®A!L.C★ tarafından 14 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba, cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim, iyi oyunlar iyi formlar..

Gemim ful lf-3
    Full hız - full kalkan var
    Argem 10
    8 iris 2 havoc var

Aegis, spearhead,citadel gemilerim var
    Droit dizilimim yok
    9 level petim var, 3 lvl kami, 3 lvl toplayıcı var.
    70k uri var, 4x gününde yaklaşık 100k lık uri alıp 470k gibi bir uriye sahip olabilirim ya da hesaba 100 tl yatırabilirim,

Klanım yok-(sizce klana girmem yardım konusunda bana fayda sağlar mı?)

Sizce nasıl devam etmeliyim gelişmemde en fazla ne yardımcı olur?

Vaktini ayırıp cevap veren herkese tekrar teşekkür ederim..

Son düzenlenen: 14 Eylül 2019
  2. bence x2 günlerinde zeta dön hem elitin olur hemde eksik havoclarını tamamlamaya çalışırsın gelen ganimetle de lf4 çıkarma şansın var diğer yandan elit kasmış olursun :) haftada 1 tane de diriot dizilmi al ilk işine en çok yarayan kapı yaparsan burgu yada güve diğer yandan argede kasmış olursun

3. Teşekkür ederim dikkate alıcam, haftada bir nasıl dizilim alabilirim..? (program kullanmıyorum..)

4. Viraaa

Viraaa User

yahu boyle sorumu olur.uriyi kasacaksin ve alacaksin.artik ne kadar surede kasarsan.kapi yapacaksan eger guve al burgu alma.burguyuda alacaksin ama daha sonra al.guvede daha cabuk bitirirsin kapilari.alfa beta gamma yapacaksan halkada alki krislerde sibelonitlerde kamikaze atarken kalkana ihtiyacin olucak.o yuzden halka senin kalkanini cogaltacaktir.zeta dön pazar gunleri.2 havoc cikarma sansin olur.gelen anahtarla zeus gununde kutu ac.ve yine gelen gunluk dosyalarinla arge yap.levelin kac bilmiyorum ama 10 tane promethus lazeri gorevinide yapmalisinki 10 adet promethus lazerin olsun.hadi kolay gelsin.uriyi ya kutu toplayarak kasacaksin yada yaratik keserek.haftada 1 diroit dilizimi alirsin demis arkadas ama bu senin çabana bagli.

5. Cevabınız için teşekkür ederim sağolun, oyunu benden çok siz bildiğinize eminim ve haritalarda programlar sayesinde uri nasıl kasılıyor eminim benden daha çok biliyorsunuz.Npc keserken-kutu toplarken bile yemeden içmeden oyun oynuyan hesaplar var malum....Bu uri kasma yolunda sadece ek programlar kullanılıp kullanılmadığını merak etmekteyim..

6. Viraaa

Viraaa User

sen o programlari kullananlari bosver o konulari fazla merak etme.el emegi her zaman daha degerlidir.o programlari kullananlar birgun shutingen forest olucak.

7. valla kullanmayanlar da shutingen forest oluyor ornek ben :D oyun kıymetimi bilmiyor benim yerime kim olsa oyunu silerdi.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geminizin şu anki durumunda kutu toplayarak veya X-5, X-7 haritasında NPC imha ederek uri kasmanızı ve bu uridiumun tamamını Zeta kapısını açmaya harcamanızı size tavsiye ederim. Pazar günü Galaksi Kapılaır Çifte Ödül Gününde Zeta galaksi kapısını tamamladığınızda 50 yeşil ganimet anahtarı ve 100 günlük dosya kazandırmakadır ki, bu gelişiminiz açısından büyük bir destek sağlayacaktır. Elde edeceğiniz yeşil ganimet anahtarların Takvimi takip ederek Zeus gününde açın. Bu sayede hem Apis ve Zeus droitleri için inşa parçası, hem de montaj için epeyce malzeme kazanacaksınızdır. Tabi Zeta kapısından kazanacağınız Havoc tasarımlarını unutmamak gerek.

Bir klan size oyun kasılırken yardımcı olabilir, hem de oyundan aldığınız keyfin artmasına yardımcı olacaktır. Bir klana katılmanızı size tavsiye ederim.

Oyunda her türlü illegal program kullanımı yasaktır. Bu program kullanıcıları geçmişte defalarca cezalandırılmıştır ve cezalandırılmaya devam edecektir .İlgili konuya buradan göz atabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  9. Öncelikle cevap için teşekkürler, bot için çalışmalarınızın yetersiz olduğunu düşünmekteyim, insanlar artık oyuna para yatırmıyor bunun yerine hesap alımlarına başladılar bu sizin içinde kötü ileri zamandan oyundan sıkıldıkça yeni oyucuların da gelmemesi sebebiyle oyun kapanma noktasına gelicek malesef.. Bu durum olmadan yeterli çalışmaları umarım yaparsınız..

Gerekli cevapları aldım kitleyebilirsiniz. İyi oyunlar, iyi çalışmalar dilerim..

10. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Bot taramalarının yetkisi ne yazık ki Türkiye Ekibinde bulunmamaktadır. Bu yetki ana ekibe bağlıdır ve belirsiz zamanlarda yapılır. Bizler forum takımı olarak, bunun gibi herkesin yaşadığı sorunları raporlarımıza eklemekteyiz.

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

C★.Az®A!L.C★ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.