Geri Döndüm Ne Yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve akifbingo tarafından 31 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akifbingo

akifbingo User

Arkadaşlar 2 yıldan fazladır darkorbit oynamıyordum ama oyunu sevdiğimden geri döndüm 19 levelim bıraktığımdan beri oyun çok değişmiş şu an 10 lf 4üm var 5 tanede kararsız lf 4 var dün aldım kalanı lf3 hiçbiri geliştirilmemiş 9 diroidim var full iris bide apis zeus 3 parça var goliath aegis pusat aegis elite diminisher sentiel var yeni gemiler gelmiş haberim yok hiç birkaç arkadaşımdan tavsiye istedim prometheus sanırım yeni silahmış görevi var dedi 10 tane veriyormuş toplam onu yap sonra zeta dön full havoc ol arge kas dedi 23 argeyim sizin tavsiyeniz nelerdir zeta şu an 78 parça 16k uri var yani çok güçlü değilim nasıl ilerlemeliyim sizce ?

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Arkadaşlarınızın verdiği tavsiye yerinde olmuş.
    Yeni gelen Prometheus Lazeri sayesinde çok daha rahat bir şekilde ilerleme sağlayabilirsiniz. Bunun için başlangıç olarak bu lazeri elde edebileceğiniz görevleri yapmanız yararınıza olacaktır. İlgili görevlere buradan bakabilirsiniz.
    İleri adımda ise Zeta kapısı yaparak hem arge eksiğinizi tamamlar hem de Prometheus Lazeri inşası için anahtar biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. oyunu bırak :) kardeşim *** yada benim gibi parayla oynamıyorsan, bırak gitsin hayat çürütür mmo oyunlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2019
    Sempatik.57 ve Armitage bunu beğendi.
  4. akifbingo

akifbingo User

Ben bu oyunu seviyorum başka oyunlarda oynuyorum ama bu oyuna ayrı bir zaafım var ilerlemeye çalışıcam bidaha bırakmak istemiyorum

5. Evet pro lazeri görevlerini yapmanız lazım ki 10 tane pro lazeri elde edebilesiniz. Zeta da en karlı kapı tabi. Pro lazeri birleştimek için gereken anahtar ve arge için gereken günlük dosyasını veriyor. Zetaya devam.