Geri döndüm şuan için ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [J0keR]BoX[FrIqheR][ tarafından 28 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Arkadaşlar oyuna ara vereli neredeyse 4 sene oldu, ama tekrardan oyuna duyuduğum özlemden dolayı tekrardan başladım. Oyun gene baya bir değişmiş ne yapacağımıda bilemedim malesef o yüzden sizin fiikirlerinizi almak istedim.
    Gemi özelliklerim ;
    -26 arge
    -full lf4 hepsi 1. seviye ( 5 prometheus lazeri daha yeni görevlerden aldım)
    -Kalkan ve hız jeneretörleri full zaten
    -Allaha şükür bir petim var modülleride tam
    -Elmas, burgu uçuş düzeni var (Diroitleri full hermes dizdim)
    -Apisim var Zeus yok(irisler 10. seviye hepsi)

Elimde 800 k uri var. Bu kadar uri ile ne yapacağımı kestiremedim, aklımda zeus günü kutu açmakta var bir yanımda geliştirme yap diyor. Emin olamadığımdan dolayı size soruyorum bu kadar uri ile ne yapmalıyım bide geleceğe yönelik eksikler için ne yapmam gerektiği hakkında fikir sunarsanız sevinrim. Şimdiden teşekkürler.

2. AvcI13169

AvcI13169 User

Öncelikle aramıza tekrardan hoşgeldin. Benim önerim, kalp ve güve uçuş düzenlerini alman ardından, zeta kapısı yapmanı öneririm. Hem günlük dosyası kasıp, hemde yeşil ganimet anahtarı kazanabilirsin. Bu sayede zeus günleri kutu açıp, argeni yükseltip, spartan diroit tasarımı için havoçlarını tamamlamış olursun. Ayrıca lf4 lere kesinlikle geliştirme yapmanı tavsiye etmiyorum çünkü, yeni çıkan prometheus lazeri şuan için en güçlü lazer. Ayrıca sgn-bo3 (kalkan) gelecek söylentisi var. Ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden kalkanlarına da geliştirme yapmanı tavsiye etmem. Diroitlerini geliştirebilirsin ama indirimli saati takip edersen daha karlı olursun. Ama önceliğin zeta olsun. Başkan bir sorun olursa, cevaplamaktan mutluluk duyarım. :)

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle hoşgeldiniz tekrardan. Zeusunuz olmadığından dolayı ilk olarak bu eksiğinizi tamamlamanızı öneririm çünkü bu size 2 lazer-jeneratör eksiği anlamına gelir. Öncelikle bunları tamamlamanız için yeşil ganimet anahtarına ihtiyacınız olacak ve en erken şekilde tamamlayabilmeniz için size Zeta kapısını Pazar günleri çifte ödül varken yapmanızı öneririm ki her bir kapıdan 50 ganimet anahtarı alarak seri bir şekilde Zeus parçası çıkartıp alış bedelini düşürebilesiniz.
    Argeleriniz konusunda ekstra bir şey yapmamanızı öneririm zaten ilk olarak Apis ve Zeus diroitlerini tamamlamak için ardından Prometheuslazerlerini tamamlamak için bolca Zeta kapısı yapmanız gerekecek ve argeleriniz siz farkına bile varmadan tamamlanacak :) .
    Eğer 24. seviye değilseniz büyük görevlerinizi destekli bir şekilde bitirerek hızlı bir şekilde 24. seviye olup 3 farklı bl haritasında en boş olan yerde veya farklı şirketten de olsa gruplarla impulse keserek prometheus lazerlerini üretmeye başlayabilirsiniz. En hızlı şekilde Prometheus lazerleri tamamlama hakkında önceden açılmış olan konuya buradan ulaşabilir ve fikir almak isteyebilirsiniz.
    Bir diğer yandan da eğer herculesleriniz de yok ise, Zetadan sıkıldıkça Kappa yaparak tamamlayabilirsiniz aksi taktirde kapılar sıkıcı olmaya başlayabiliyor zorunluluk olarak görmektense tercih olarak görmeniz daha çok zevk almanızı sağlayabilir :) .
    Ayrıca cuma akşamları ayda bir gelen geliştirme indirimlerini de takip ederek indirim saatleri süresince öncelikle diroitlerinizi ardından kalkanlarınızı 16. seviyeye çıkartmanız gerekmekte.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2019
  4. Yorumunuz için teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcağım, umuyorum bo3 fikri doğru çıkar. :)

Hoşbuldum, fikriniz için teşekkür ederim gerekli bilgiyi aldığımı düşünüyorum konuyu kitleyebilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2019
  5. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.