Geri Dönmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yokedici__tr tarafından 1 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. artık üni sınavları bitti rahat rahat geri dönebilirim valla görmeleyi oyun degişmiş chatte artık hiç sohbet ortamı yok girer girmez kavga edenler gördüm şu anda kappa üzerinde çalışıyorum 70 küsür parça oldu ilk defa şu mavi tasarım gelecek adını unuttum onu x2 gününde yapsam 2 defa gelirmi ?

2. Evet 2 tane verir tabi şansınıza bağlı verirse vermeye de bilir.

3. Öncellikle iyi forumlar ve iyi eğlenceler dilerim;

Kappa kapısını açmak istiyorsanız kutu argesi + pet + katlayıcı çekip kutu toplayıp seri bir şekilde kapı için gerekli uridium ve GGE toplayabilirsiniz.

Kutu savaş argesi yapmanız daha mantıklıdır.

Kappa ortalama 3000-2000 GGE'ye açılmaktadır.

Pazar günleri genelde kapı indirimi ve x2 gelmektedir , X2 günlerinde yaparsanız şansınıza bağlı olarak 2 tane verme ihtimali vardır.

Ayrıca droit tasarımının ismi hercülestir.

İyi avlar. ;)

Fren bunu beğendi.
  4. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Tekrardan hoş geldiniz :).

Chat ve forum ortamları zaman zaman değişkenlik gösterebilir fakat bir sorununuz olduğunda Forumdan veya Support'tan gerekli yardımı görebilirsiniz.

Evet x2 gününde yaparsanız 2 tane droit tasarımına sahip olursunuz. (Fakat şansa bağlı tasarım bulamayabilirsiniz.)
    Şimdi konumuza gelirsek oyun cidden çok değişti. Arkadaşımız bazı hatırlatmalarda bulunmuş bende katılıyorum kendisine. Ek olarak geminizin durumunu bilmiyorum fakat çok fazla bir eksiğiniz yok ise ve Herculesleri tamamladıktan sonra (Kappa kapısını yapınca verilen droit tasarımı) Pazar günleri x2 ve bölünme kristali günlerini denk getirerek Hades kapısını yapmanızı öneririm.
    Hem Spartan droiti için hammadde toplanırsınız hemde LF-4 çıkarma şansınız var bu kapıda.

Eğer aklınıza takılan başka bir şeyler var ise seve seve yardımda bulunurum.

Buradan aklınıza takılan konulara da bakabilirsiniz :).

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.