Geri Dönüş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.ßløøĐ__Єŋεmŷ[K§K] tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba. Ben 4 yıl önce oynuyordum iki hesabım vardı tekini arkadaşa verdim ve oyunu bırakmıştım. Bugün Darkorbitten mail geldi, girdim bi baktım benim yan hesabım :) Baya bi şaşırdım. Lf3 iris felan fullmüş. İskandinavya 1 deyim. Sizce oyuna tekrar döneyim mi ? Oyun baya bi değişmiş lf4 felan zor olacak gibi duruyor. Görüşlerinizi bekliyorum

2. ******* ***** ***** bence parasız çarı kasmak zor ve sıkıcı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2015
  3. sıkıcı olmasi kisiden kisiye degisir valla ben do‘da hic sıkılmam gorev yaparim adam keserim cubinin basinda durup kamu bozup siralama gemisi keseriz eglenceli yani irisin lf3 un filan fulse git saglam bi klana girmeye calis girdikten sonra kendine bi hedef koy ornegin 1 ay sonra apis alicam gibi. haftada 4 zeta yapicam gibi ole iste iki haftaya aegis falan filan oyunda kendine bir strateji yarat ve oyna anca o zaman zevk alirsin ama karar senin tabi.

4. Merhaba ,

Eskiye göre bazı şeyler daha zorlaştı fakat eğer arkadaş edinirseniz 3-4 kişi ile birlikte çok rahat kasarsınız. Zamanla da hesabı daha da toparlarsınız. Anladığım kadarı ile zaten temel şeyler mevcut geri kalanları da dediğim şekilde yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.