geri dönüş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 4 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

oyuna geri döndüm neler oldu bir bilgi verri misiniz
    teşekkürler

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar

3. ne kadar zamandır yoktun onuda söyler misin biraz başlıyım ufaktan :D tartarus gemisi gelicek pusat gemisi geldi goliath da +1 jeneratör yeri veren cerrah tasarımı geldi montaj kısmı geldi yaratıklardan hurda plazmid falan garip isimle hammaddelerle mayın roket ema tasarım yapabiliyoruz :D

4. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

en son premiumlu oynadığım tarih 09/09/2013. O zamandan beri yokum yani. ara sıra girerdim 1 senedir hiç girmedim çok farklı şeyler gelmiş :(

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Açıkçası yaklaşık 3 yıl içerisinde birçok özellik geldi.Bunları Açıklamalar/Sözlük bölümümüzden detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

Bunlardan en göze çarpanlar ise Diroit Tasarım ve Yuva Ayrımı, Gemi Kişileştirme(Yeni Hangar Düzeni) ve Montaj dır.

Ama belirttiğim gibi yazılamayacak kadar çok özellik geldiğinden ilgili bölümü kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.