Geri Dönüş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_tardis[Chat] tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben 3 senedir oynamıyorum. Yeniden başlayacağım. Bir kaç konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Ben bıraktığımda havoc ve hercules vardı sadece. Şuan ekstra özellik veren spartan diye bir şey varmış. Bunu nereden elde ediyoruz ilk sorum bu. İkinci olarak full spartan ne özellikler veriyor. ( Yani full spartan yaptıgımda herculese ve havoca gerek var mı? )

Bu yeni lf4 ler gelişiyor mu?
    Darbe puanı veren mi daha iyi olur?
    16.Seviye lf4lerime nolacak? levelleri kaybolur mu yenı lf4lere dönüştürsem?
    Yeni gelen gemiler hakkında bilgi istiyorum. Yani pusattan iyiler mi ? (ben bıraktıgımda en yenı gemi pusattı.)
    yada goliathı geçen bir gemi var mı?
    Bu Diroitlerin görümünü değiştiren şeyler özellik veriyor mu yoksa sadece görünüş mü?

Aklıma soru geldikçe yazacağım. Doğru yerde mi konu bilmiyorum. Şimdiden özür dilerim yanlış ise.

Son düzenlenen: 3 Şubat 2018
  2. Merhaba
    Spartanlar full olursa %10 can %10 kalkan %10 vuruş alırsın. Kronostan tarifini alıp birleştirden 1 havoc 1 herküles ve bir miktar bölünme kristaliyle elde edebilirsin.
    Kararsız LF-4'ler gelişiyor. Diğer yeniler gelişmiyor.
    En iyi gemi Cyborg. Ekstra 1 lazer slotu, 1 jeneratör slotu var. %10 Hasarı var ve Tekillik yeteneği var (Venomdakinden baya bir daha güçlü.).
    İyi Forumlar

3. Cyborg ayrı bir gemi mi yoksa goliath tasarımı mı? Dükkanda bulamadım.

4. *Soulfly*

*Soulfly* User

cyborg x7 kapısından elde edebilirsin. forumdan incelersin oil toplaman gerekiyo grup halinde yapıyorsun kapıyı falan filan. yeni lf4ler icin tavsiyem dp veren olucaktır. birleştirirken önce otomatik olarak gelişmemiş boşta lf4 varsa onu alıyor. sonra mecburen gelişmişlerle devam ediyorsun eğer istersen. 16 seviye olmasıda bişey ifade etmiyor. normal düz lf4 gibi birleştiriyorsn. goliden iyi gemi arkadsında dediği gibi cyborg. bide tartarus var dükkandan alırsın zaten hemen. en hızlı gemi oluyor kendisi. diroit görünümü değştiren şeyler sennde dediğin gibi sadece görüntü. bi tek demon diroit tasarımı özellik veriyor. tüm diroitlere koyduğundan yüzde 10 roket hasarı veriyo olması lazım. kullanılmaz tabiki ama bilgi olsun diye söyledim.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Yeni LF-4ler için: LF-4 Geliştirmesi
    16 seviye LF-4leriniz öyle kalacak. Yeni LF-4 fullemesi uzun süreceği için, bu süreçte onları kullanacaksınız zaten yine.
    En son çıkan gemiler için: Yeni Gemiler SSS
    Tüm gemiler hakkında bilgi için: S.S.S. Gemiler ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi
    Sadece görsel diroitler için: Diroit Tasarım ve Yuva Ayrımı

Tüm konular hakkında detaylı bilgi için(CTRL+f ile arama yapabilirsiniz.): S.S.S Konuları İndex

İyi forumlar.