Geri dönüş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 27 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar tr5 te bi hesabım var full lf4 geliştirmeli full havoc herkül fakat uzun bi süredir oynamıyorum 2 sene kadar oldu. Yeni LF-4 ler çıktı, bu lf4 leri elde etmem gerekiyor yeni olarak bunu biliyorum birkaç sorum olucak yine de.

Şimdi bir sürü diroit tasarımı gelmiş bunlar herhangi bir şekilde görünüş dışında bonus sağlıyor mu bunu merak ediyorum.

Bir de yeni LF-4 leri elde etmek için ne yapmam gerekiyor, malzemeleri nereden toplanıyor bunu merak ediyorum.

Bu iki sorumu yanıtlarsanız sevinirim

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Uçuş düzenleri için;
    Yeni LF4 i ise Birleştirden;
    Bu konulara Göz atınız eksik kalan kısım var ise tekrardan dönüş yapınız.

iyi forumlar.

3. Söylediğim şey diroit uçuş düzeni değil o yıllardır var, benim dediğim havoc herkül gibi şekilli bişiler gelmiş onlar ekstra bonus veriyor mu

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Havoç Ve Hercules S.S.S

Eksik olursa yine yazınız.

iyi forumlar.

5. Kanun moderatörüm yazdıklarımı okumuyosunuz galiba. Anlıyorum meşgul ve yorgun olabilirsiniz ama biraz daha özen lütfen. Zaten en başta full havoc full herkül olduğumu belirtmişim, son 2 yılın yenilikleri mi havoc ve herkül ki bunları atıyosunuz.

Benim bahsettiğim şu skull diroit tarzı garip diroitler, bunların ek bir özelliği var mı

6. Skull tarzı diroitler sadece görsel amaçlı oynanışa bir etkisi yok. Havoc ve hercules in birleşimi olan spartan var. 1 Havoc 1 Hercules ve tam hatırlamıyorum bir miktar bölünme kristali gerekiyor 1 tane Spartan üretebilmen için (Montajdan üretiliyor montajda gözükmüyorsa Kronos Kapısını tamamlamalısın tamamladıktan sonra gözükecek). Bölünme kristallerini en iyi Kırmızı Mavi Obsidyen ve yanlış hatırlamıyorsam Apocalypse kutu günlerinde Kapı yaparak daha cok elde ediyorsun. Bölünme Kristali için en seri biriktirme şekli dediğim günlerde Hades dönmek grup yoksa Kuiper de aynı sayıda bölünme kristali veriyordu.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

İstatistik olanların Etkisi var fakat Kozmetik olanların ise Farklı görüntü özellikleri vardır.
    Ayrıca;

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.