Geri Dönüş

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve AlayKomutanı[TÜRK] tarafından 4 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Uzun zaman sonra geri döndüm oyuna. Eski hesaplar olmadığından daha önceden meksika serverında açtığım bir hesaba başladım. 5 gündür oynuyorum ama bir çok yeni lazer ve kalkanlar gelmiş. Ve açık artırmada fiyatlar son derece uçuk. Gemiyi full spancer lancer 2 ile donattım.Goliatta 4 lf3 1 bo2 kalkan var elit olarak. Hiç iris yok. Sizce hangi yoldan devam etmeliyim lf3 lerimi fulleyeyim yoksa kalkanlarımı. Hepsini boşverip iris mi kasayım. Kararı siz yüce darkorbit kullanıcılarına ve modlarına bırakıyorum.

ps: Help!

2. Meksika serverinde açık artırma uçuksa daha ucuz olan bir serverda yeniden başlamanı tavsiye ederim.

3. Selam önerin için teşekkür ederim. Fiyatları yazsam karşılaştırma yapabilir misin ?
    iris :60 m-100m nadir olarak 35m
    bo2 kalkan : 15-18m nadir olarak 10m
    lf3: 5m-10m nadir olarak 3m

4. Tr2-3 te oynuyorum. Bizimki biraz daha ucuz. Başka serverlarda oynayan arkadaşlar yazarsa daha iyi karşılaştırma olur. Ama bence Türkiye serverinde oynamalısınız ki grupça oynayabilesiniz. Tek başına darkorbitte kasılmak biraz zordur da.

5. saimonnn

saimonnn User

abd dogu serveri iyidir. çok ilerlemeden oralara bak ayrıca 3 5 m lf3 için normal

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Öncelikle çok geç olmadan ben sunucunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Türkçe dil ve ekip desteği olan bir sunucuda oynamanız her açıdan yararınıza olacaktır.
    İlk olarak LF-3 üzerine yoğunlaşın o sırada kastığınız krediler ile açık arttırmadan Iris alabilirsiniz. Sonrasında ise gruplu şekilde x-6, x-7 haritalarında kasılmaya başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. İASIK

İASIK User

Tr2' sunucusundayım burada da aynı şekilde açık arttırmalar göz kamaştırıyor gerçekten çok pahalı yani sırf zevkine oynuyorum diyebilirim.