Öneri Geri Dönüşümün Artırılması

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve akdumanv tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu geri dönüşüm stilini destekler misiniz?

1. Desteklerim

100,0%
  2. Desteklemem

oy sayısı 0
    0,0%
  1. akdumanv

akdumanv User

Şuanki birleştirin yanındaki dağıtma çok az iş yapıyor. Bugün birden aklıma şu takıldı '' yahu millette bu kadar boşta lf3 lft4 var takamadıkları madem materyallerden birleştirebiliyoruz bunun birde sökmesi olsa ne iyi olur''
    Önerim 1. seviye fazladan silahları / kalkanları scrap mucosum vs vs elde etmek için parçalayabilmek.
    Aynı zamanda açık artırmada bu silahlarda değerlenmiş olur millete biraz kredi harcamaya yer olur.

hasanovb ve BuRHaN-61 bunu beğendi.
  2. Kullanılmayan lf3ler lf4ler bo2 bozdurulup yerine scrap mucosum vs elde edilebilir. +1

hasanovb ve akdumanv bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak tekrar açtığınız için teşekkür ederim, şu andan itibaren konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca konunuz an itibari ile Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex konusuna da eklenmiş bulunmaktadır. :)

İyi forumlar.

4. Oyum +1
    Mesela 1 lf 3 10 20 scrap verse ne iyi olur ya :)

5. akdumanv

akdumanv User

teşekkürler modum ama biraz yorulmuşuz galiba bu konuyu ilk kez açıyorum tekrarlama yok :)

hasanovb ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. BuRHaN-61

BuRHaN-61 User

+1

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Tahmininiz üzere biraz yoğunluk içerisindeyiz, hızlı hızlı cevaplar verilince başka oyuncuların konusu ile karışabiliyor :) Kusura bakmayın :p

İyi Forumlar

_-Thanatos-_, hasanovb ve akdumanv bunu beğendi.
  8. akdumanv

akdumanv User

Modum sizi bu kadar yoranlar kim hemen adres verin gemileri gümlesin ne kusuru seviyorum sizi çalışıyorsunuz elinizden geldiğince herkese yardım ediyorsunuz

hasanovb bunu beğendi.
  9. hasanovb

hasanovb User

çok haklısın güzel kardeşim elimizde boş boş durmasından sa bir şeylere dönüştürmek daha mantıklı umarım yakın zamanda bu iyileştirmeye gidilir

akdumanv bunu beğendi.
  10. destekliyorum, güncell

11. PolatStrz

PolatStrz User

Tolgahan arkadaşımız aynı konunun detaylısını açmıştı sanırım görmediniz, ben de destekliyorum evet. :)

12. sabah75

sabah75 User

Birleştirme için kullanılan malzemeleri belli bir oranda geri verebilir.

13. 34KAAN37

34KAAN37 User

Güzel olur, ihtiyaç olmayan malzemeleri bölüp ihtiyaçlarımız için kullanabiliriz.

Son düzenlenen: 4 Temmuz 2020

Sayfayı Paylaş