gez göz arpacuk şimdi ne yapacuk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

Beyler ben 6lf3 2bo2 2iris goliath 20 m tpsi olan çarı kuzenimin elinden aldım. Oyuna tekrar döndüm. üç hafta içerisnde
    15lF3 11bo2 Yaptm. 3.irisi aldm
    oyunu braktığm zamanlarda daha yeni çıkann ve başlarsam alacağm ilk şeyler dediğim kalp uçuş düzeni ve sentinel aldım.
    21 argeye göre kalın sıkayım dedm sonra baktım bi işe yaramıyor bende 24 e göre ayarladm 8 arge yaptm gerisine itemleri aldm işte lf3 flan.
    şu an 164mil tp var bugün 16 oldm. Aldğmda 30bin şeref vardı şuan 480bin.
    alpha yı yaptm. Betaya 8 parça kalmştı ama uğraşmak istemedim zetaya yüklendim yaklaşk 700-800 gg de 79 parça açtm.
    pete gerek duymuyorum ama al dediler birde pet aldım 1.seviye gemi tamir protokolü die bşi almş kardeşm bide 1.seviye kamikaze almş.(BBoşuna 30bin gtti die dşünüyorum)
    beyler bunları 1hafta kutu toplayıp 2 hafta kasılarak yyaptım. Toplam kastığm uri 585 bin miş.(bikaç lf3 ve bo2 yi açık arttrmadan aldm ve uriyi briktirip indirim çektim)
    gemi ağır konfide (jjjeneratörler ful kalkan droitler ful lf3 lf2) ortalama 3k vuruyor
    seprom besleme+kkalp+ssentinel ile 273 k kalkan oluyor.
    sizce bundan sonra ne yapmalıyım vega alıp biraz daha mı kutu toplamalıyım 2-7 de krise mi abanmalıyım?
    Not: oyun sürem günde 8-9 saatten 3-4 e düştü malum okul.
    zeta yapmayı düşünüyorum pvpde kutu toplarsam 2şer veriyo gg yi.
    ayrıca biriken uriyle kami3 alcam ve skylabtan sürekli transfer ile gelen kredi ile bo2 yi 15 yapmayı planlıyorum.
    biliyorum zeta biraz zor ama vip+kkami3 yaparsam ve ggden gelengelenn tüm elit cephaneyle girip ayrıca son bölümlerde lazerde seprom besleme yapsam bitiremezmiyim.
    Konum bu. Sizce nasıl ilerlemem gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
    not: server tr3 şirket eıc. Sv de hiç çevrem yok eğer olursa sağlam bi klana girebilirim ulaşabilirsiniz

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer yapmak istediğin başka arge yoksa yaratık keserek ve skylabtan kredi kas ve eksik lf3 ve bo2 leri al.Daha sonra iris için biriktirmeye başlarsın.Zeta düşündüğün kadar zor bir kapı değil.Bu halinle de zetayı yapabilirsin...

3. bi kere şunu belırteyim pet gemıden daha önemli durumda bu ıoyunda bende bir pet var şöle söyleyim bütün yazılımlardan 12 şer tane 3 seviye ürünler var petim x1 le yaratığa 15000 oyuncuya 17000 sıkıyor kurtarma protokolunde 175 uri %75 fazla uri 100 uride topluyor bu lazer cephaneleri dahil yakıt protokolünde 10000 yakıt 5 saat sürekli açık kalabiliyor.palada hiç zolanmadan sadece peti salıyorum saatlerce geri gelmiyor 12 tane radar 3 seviye takıyorum ctadelle depomu 15000 e çıkartıyorum kalkan moduluyle kalkanlarım 1 mılyon oluyor bunları pet olmadan yapmak mumkun değil PET 1 NCİ derecede önemli

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2015
  4. Kardesim yazin cok uzun ve cevap yazmaya da okumaya da usendim diyeyim :D Ben sadece konu basliklarinin cok garip, tuhaf ve merak uyandiran olduklarini soylemek icin girdim iceri :D Taktigime geleyim uyari uzerine okudum ben de bir katki saglayayim dedim. Bence hem petinin level 3 modulleri acilmasi adindan seviye atlamasi hem de senin seri sekilde uri veya credits kasman icin tallon veya cubi kes. Kutu toplama bana kalirsa. Peti ise yarar hale getirebilirsen harika oluyor. Cubi gruplarina katil veya seri solo tallon kes.

Son düzenlenen: 12 Şubat 2015
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen arkadaşa yardımcı olmayacaksanız böyle cevaplar yazmayınız .

İyi forumlar

6. Uyardiginiz icin tesekkurler modum degistirdim mesajimi.

7. Unspoken

Unspoken User

kardeşm bunlar için ortalama ne kadar uridium harcadın? ona göre birşeyler biriktireceğim de ve petin kaç level ?

8. Merhaba, Hiç epsilon yapmadıysanız 1 tane epsilon yapmanızı tavsiye ilk denemede kesin olarak lf-4 veriyor,
    Uridium kasmanın en iyi yolu bence kutu toplamak, petinize oto yağma modulu alırsanız çok yardımcı olur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.